Mijn vriendin en ik hebben een paar weken geleden Maastricht bezocht. Het was voor ons allebei een lange tijd geleden dat we een weekendje weggingen en we kozen dit keer voor Maastricht. Het was voor mijn bijna tien jaar geleden dat ik deze stad bezocht had en ik kon mij herinneren dat ik het een leuke stad vond. Mijn vriendin en ik proberen een aantal keer per jaar een weekendje weg te gaan. We vinden het leuk om nieuwe plaatsen te bezoeken en kunnen op deze manier veel tijd samen besteden. Door de weeks en in het weekend hebben we niet altijd veel tijd over met onze banen en hobby’s, daarom proberen we een paar keer per jaar weg te gaan. We houden van te voren de weekenden vrij en zoeken dan een leuke bestemming uit. Dit keer wilden we graag een stad in Nederland bezoeken, maar we gaan ook vaak naar het buitenland. Ik wilde eigenlijk dat weekend naar mijn kapper toen, want mijn haar zat niet meer zoals ik het wilde. Mijn vaste kapper is een kapper zonder afspraak, maar vind ik wel erg duur. Ik heb weinig andere keuzes, want er is alleen nog een vrouwenkapper in het dorp. Maastricht vonden we een erg leuke stad, waar we heerlijk konden eten en winkelen. Toen we in de stad liepen zagen we ook verschillende kappers en eigenlijk wilde ik er eentje bezoeken. We wisten alleen niet welke salon een kapper zonder afspraak was en welke kappers goed zijn. We hadden dat weekend genoeg tijd voor mij om naar een kapper te gaan, ik was eerst nog aan het twijfelen, maar besloot om de volgende kapperszaak binnen te lopen. Gelukkig was dit een kapper zonder afspraak.

Een kapper zonder afspraak in Maastricht

Het is van de buitenkant soms lastig te zien welke kapper goed is, maar we zagen dat er verschillende mensen in de salon zaten. Meestal is het een goed teken dat er veel mensen zitten in een kapperszaak. Ik vroeg of het een kapper zonder afspraak was en of ze mij konden helpen. Dit was het geval en ik hoefde niet zo lang te wachten voordat ze mij al konden helpen. Ik laat altijd mijn haar op dezelfde manier knippen, want dat staat mij het beste en vroeg of ze dat hier ook konden doen. De kapster was erg vriendelijk en we hadden een leuk gesprek. Normaal vind ik het niet fijn om te praten tijdens het knippen, maar zij was erg vriendelijk. Ze wilde graag weten waar we vandaan kwamen en waarom we Maastricht bezochten. We waren op het juiste moment de kapper binnengelopen, want na ons kwamen verschillende mensen binnen bij de kapper zonder afspraak. Ze was iets langer bezig met knippen dan normaal, maar deed haar werk erg goed. Mijn vriendin zei achteraf dat mijn haar een lange tijd niet zo goed geknipt was.

Een goede kapper in Maastricht

Het knippen was veel goedkoper dan de kapper in ons dorp en ik was erg blij met de knipbeurt. Ik vind dat mijn eigen kapper te veel geld vraagt, maar de prijs bij Kapsalon Sing’s vond ik goed. De kapster gaf mij achteraf de website kapsalonsings.nl voor de volgende keer. Ze hebben meerder kapsalons, ook een aantal in Heerlen en het is altijd een kapper zonder afspraak. Ik was erg blij met mijn knipbeurt bij Kapsalon Sing’s.

  • Het is een kapper zonder afspraak
  • De kapster knipte erg goed en ik was blij met mijn knipbeurt
  • Deze kapper is veel voordeliger dan mijn eigen kapper