Als man wil je dat je haar en je baard in goede handen is en daarom is het alleen mogelijk om bij men only barbers een afspraak te maken. Alleen de men only barbers weten hoe ze het haar op de juiste manier moeten knippen en verzorgen. Daarnaast is baardverzorging voor mij ook heel erg belangrijk. Ik vind het heel belangrijk dat mijn haar en mijn baard in optimale conditie zijn. Men only barbers zijn hierop ingesteld omdat het voortkomt uit de liefde voor het vak. Ik heb één keer de fout gemaakt om naar een gewone kapper te gaan en dat doe ik nooit meer. Ik vond toen Mudly’s Barbershop, waar men only barbers werkzaam zijn. Ik ben specifiek online gaan zoeken naar men only barbers in Rotterdam en kwam op www.mudleysbarbershop.nl terecht. Ik wist direct genoeg. Dit was mijn kapper en hier moest ik een afspraak maken. Dat heb ik dan ook direct gedaan.

Men only barbers zijn gespecialiseerde barbers

De men only barbers van Mudly’s Barbershop zijn allemaal vakmensen, waarbij enkelen zich hebben gespecialiseerd. De één is allround barber, de andere gespecialiseerd in creatieve kapsels en weer een ander is ook heel goed met baarden. Ik heb echt alles in me opgenomen, want deze men only barbers zorgen blijkbaar niet alleen voor een goed gekapt hoofd, maar ook voor een beleving waarnaar ik op zoek was. Het oude ambacht dat deze mensen als vak uitoefenen spreekt mij erg aan. Ik voel me hier thuis en ze weten precies wat ze met mijn haar kunnen.

  • Knippen
  • Opscheren
  • Baardtrimmen
  • Baard uitlijnen

Alle ambachten zijn in huis en daar is een man als ik heel blij mee. Ik heb direct een afspraak via de website geboekt om de eerste keer hier behandeld te worden. Ik keek er echt naar uit om bij deze men only barbers behandeld te worden.

Vakmanschap met topservice

Men only Barbers in RotterdamMudly’s Barbershop heeft de shop super tof ingericht. Ik kwam binnen en de hele uitstraling sprak me gelijk aan. De mannen die hier werken zijn daarnaast ook stuk voor stuk goede gasten. We hadden direct een klik en toen ik bij Sander, de barber met de specialiteit voor creatieve kapsels, in de stoel kwam heb ik hem verteld wat ik precies wilde. Hij keek naar mijn haar, keek in de spiegel en hij speelde wat met mijn haar om te laten zien dat het ook iets anders kan. Ik heb echt al jaren hetzelfde kapsel. Strak en glad naar achteren met een scherpe scheiding aan de zijkant. Het staat me goed en ik voel me er prettig bij, maar dat nonchalante dat hij liet zien is wel iets waar ik misschien eens mee zou willen experimenteren. Althans, dat vertelde ik hem. Sander begon te lachen en we zijn zo in gesprek geraakt over wat hij met mijn haar zou willen doen, versus wat ik wilde dat hij bij mij zou doen. Zijn verhaal was pakkend en overtuigend. Ik heb hem toen een vrijbrief gegeven, waarbij hij zijn gang mocht gaan, zonder het al te extreem aan te pakken. Het was immers mijn eerste keer bij deze men only barbers in de stoel. Ik wilde eigenlijk wel vaker terug komen, zonder dat ik elke keer een ander kapsel krijg aangemeten. Dit begreep hij wel. Hij is toen aan de slag gegaan en hij heeft mijn haar goed geschoren en geknipt. Ik moet zeggen, hij had absoluut gelijk. Hij heeft mijn haar zo geknipt dat ik er meerdere dingen mee kan. Ik kan in principe mijn oude kapsel nog behouden, maar met wat experimenteren kan ik er nu veel meer mee. Perfect.