We weten waarschijnlijk allemaal wel hoe belangrijk het is om veilige seks te hebben. Niet alleen omdat je niet wilt dat de dame zwanger wordt, maar ook omdat je er toch ook niet op zit te wachten om ineens een SOA te hebben. Om dit te voorkomen kun je dus het beste condooms gebruiken. Het is nog steeds niet populair onder de mannen om condooms te gebruiken. Veel mannen zeggen dat ze dan minder plezier beleven aan de seks. Maar het is natuurlijk maar net hoe je hier zelf in staat. Wij raden je aan om toch echt altijd condooms te gebruiken wanneer je seks hebt. Zeker met een nieuwe partner. En er zijn inmiddels ook genoeg condooms op de markt die je kunnen helpen bij het hebben van net zoveel of zelfs meer plezier dan wanneer je het zonder condoom doet.

  • Orgasme vertragend
  • Ultra dun
  • Stimulerend

Als je al een tijdje condooms gebruikt, dan weet je vast wel dat deze er in allerlei soorten en maten zijn. Van orgasme vertragend tot stimulerend, maar op de website Dokterlifestyle.com kun je natuurlijk nog heel veel meer mogelijkheden vinden. Zo vind je er bijvoorbeeld XL en kleine condooms en uiteraard alles daar tussenin. Het uitkiezen van de maat van de condooms die jij nodig hebt, hoeft op deze website ook helemaal niet zo moeilijk te zijn. Ze hebben namelijk een heel erg duidelijk overzicht van welke maat condoom jij nu moet gebruiken.

Koop de juiste maat condooms

Natuurlijk zou het liefst iedere man een XL maat condoom nodig hebben, maar dit is nu eenmaal niet het geval. De meeste mannen zullen dan ook voor de standaard maat moeten gaan. Heb jij het overzicht van de maten bekeken en moet jij voor de kleine maat gaan? Koop deze dan ook. Het is misschien niet leuk om hiervoor te kiezen, maar uiteindelijk gaat het erom dat jij veilige seks kunt hebben. Wanneer je dit met een te groot condoom doet, dan is de kans aanwezig dat het condoom afglijdt tijdens de seks en dan ben je dus niet beschermd. Met name jongeren hebben nog wel eens de neiging om erg makkelijk over seksueel overdraagbare aandoeningen te doen. Zeker wanneer het meisje aan de pil is, denken de jongens al snel dat ze dan geen condoom hoeven te dragen tijdens de seks. Maar dit is absoluut niet het geval. Een SOA wordt niet tegengehouden door de pil en dit wil je niet hebben. Ga pas zonder beschermende middelen naar bed met elkaar wanneer jullie allebei (recent) een SOA test hebben gedaan en jullie elkaar alweer een tijdje kennen.

Snel de producten in huis

Op de website Dokterlifestyle.com kun je natuurlijk niet alleen terecht voor het kopen van condooms. Je kunt hier ook allerlei drogist artikelen kopen die je kunnen helpen met je seksleven. Heb je bijvoorbeeld moeite met het krijgen van een erectie? Dan kun je hier daarvoor de juiste producten vinden. Ook kun je er terecht voor het kopen van glijmiddel. Ze hebben het op de website Dokterlifestyle.com heel erg makkelijk gemaakt om je bestelling te plaatsen. Alle producten zijn eenvoudig op de website te vinden. Je plaatst deze vervolgens in het winkelmandje en dan kun je het vanaf daar allemaal heel erg eenvoudig bestellen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Denk hierbij aan iDeal, Mastercard, maar ook een bankoverschrijving of PayPal. Het is maar net waar jij de voorkeur voor hebt. En plaats je je bestelling op een doordeweekse dag voor 16.00 uur ’s middags? Dan wordt het dezelfde dag nog naar je verzonden.