Hindoestanen zijn Surinamers die van oorsprong uit India komen. Ze zijn doorgaans hindoeïstisch en kennen een rijke unieke cultuur. U bent vast en zeker wel lichtelijk bekend geraakt met hun cuisine. Een mateloos populaire gerecht is bijvoorbeeld roti. Maar ook andere gerechten die lijken op de Aziatische eetcultuur zijn zeer gewild in Nederland. Zoekt u bijvoorbeeld naar een Hindoestaanse cateraar om een feest mee op te vrolijken? Wilt u dat een Hindoestaanse cateraar u allerlei heerlijke gerechten, zowel warm en koud, levert voor een trouwerij, een familiefeest of een personeelsfeest? Of woont u in een Hindoestaanse wijk en geeft u een cultureel feest zodat de Nederlanders kennis kunnen maken met deze bevolkingsgroep? Dan hebt u vast en zeker geen zin om al die gerechten in groten getale zelf te moeten koken. Natuurlijk is het leuk als ieder huishouden dat mee wil doen iets bijdraagt. Maar dan gaat het bijvoorbeeld om een pan ketjap met kip of zelfgebakken loempia’s. Om het aan te vullen kunt u in Almere gebruik maken van de Hindoestaanse cateraar. Kijkt u maar eens op de website van deze Hindoestaanse cateraar: rkrcatering.nl. U kunt niet alleen de gerechten zien, u vindt er tevens de prijzen die aanzienlijk meevallen. Zo kunt u al een bord Surinaamse nasi of bami bestellen voor slechts €7,50 per persoon. Tel uit uw winst en bestel bij deze Hindoestaanse cateraar alles wat u nodig hebt om er een onvergetelijk feest van te maken.

U zult keer op keer bij deze Hindoestaanse cateraar slagen

Voedsel speelt voor veel mensen een uitzonderlijk belangrijke rol in het leven. Of u nu van koken houdt of niet, iedereen vindt het fijn om uitgedaagd te worden met nieuwe recepten. Bijvoorbeeld in een restaurant of tijdens een feest waar deze Hindoestaanse cateraar komt helpen. Uiteraard kan het ook een veilige keuze zijn want de gerechten zijn doorgaans niet extreem moeilijk te maken. Maar ze bieden wel voor ieder wat wils. Zowel kinderen als ouderen zijn er dol op en ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen met deze heerlijke pompoen- of kousenbandschotels. Of het nu gaat om lekkere snacks dan wel zoetigheden tijdens een kinderfeestje, een borrel op het werk of tijdens de receptie van een bruiloft, wij kunnen u aan onder andere de volgende lekkernijen helpen:

  • Speciale bitterballen met een vulling van kip,
  • Samosa met kip en een vegetarische samosa,
  • Surinaamse pasteitjes,
  • En wat te denken van onze erwtenballetjes, ook wel bekend als phoelauwrie.

En dit is slechts een greep uit onze totale selectie aan warme snacks. Kijk voor andere mogelijkheden onder de categorie “maaltijden” en de categorie “mithai” want daar vindt u lekkere zoetigheden. Geniet eens van een andere keuken maar laat het werk aan de Hindoestaanse cateraar over, dan weet u zeker dat het u tijdens het feest aan niets zal ontbreken.

Nog vragen? Klim dan in de pen en stuur ons een e-mail

U vindt ons in Almere dus u zult begrijpen dat we voornamelijk in deze grote stad in Flevoland werken. Toch mag u ook vanuit Lelystad of elders in de provincie op de Hindoestaanse cateraar RKR Catering rekenen. Hebt u vragen, wilt u een prijsopgave of wilt u direct al boeken? Dan kunt u het beste mailen of overdag met ons bellen. We kunnen moeiteloos rekening houden met speciale diëten, bijvoorbeeld als er gasten komen die allergisch zijn voor pinda’s of gluten. Er is wel een bovengrens aan het maximum aantal personen dat we kunnen voorzien maar die grens ligt op maar liefst 250 personen. Dus de kans is groot dat wij u kunnen helpen!