Mijn vriendin en ik geven regelmatig een feestje in huis. Wij hebben veel vrienden en vinden het gezellig als zij langskomen. Ik heb zelf vroeger veel gerookt en wij vinden het geen probleem als onze vrienden dat in ons huis doen. De laatste keer merkten wij achteraf een duidelijk rooklucht in ons huis. Wij zochten naar een manier om de rooklucht te verwijderen en kwamen toen de website van proairtech tegen. Via de webshop kochten wij een luchtreiniger en merken dat er meer voordelen aan een reiniger zitten. Mijn vriendin en ik waren het laatste paar dat een huis kocht van onze vrienden. Wij hebben een grote vriendenploeg en gaan al jaren met elkaar om. Het is fijn dat de vriendinnen van mijn vrienden ook goed in de groep passen en iedereen gaat leuk met elkaar om. Vroeger gingen wij altijd met elkaar uit, maar sinds een paar jaar zitten wij vaak bij iemand thuis. Wij vinden dat veel gemakkelijker en vaak zelfs gezelliger. De laatste jaren zaten wij vaak bij vrienden, maar sinds mijn vriendin en ik een eigen huis hebben, nodigen wij onze vrienden ook hier uit. Een aantal van onze vrienden roken en dat mogen zij bij ons binnen doen. Als het gezellig is en er wordt gedronken, dan willen mensen een sigaret opsteken en dat snappen wij. Soms is het niet zo lastig om de rooklucht te verwijderen, wij zetten de volgende dag de deuren open en gebruiken een luchtverfrisser. De laatste keer werd er veel gerookt en wij merkten dat de rooklucht verwijderen niet gemakkelijk ging. De deuren opzetten en een spray waren niet voldoende en de dagen daarna konden wij de geur nog ruiken. Wij moesten een andere oplossing verzinnen, of er kon niet meer bij ons worden gerookt.

De rooklucht verwijderen met een luchtreiniger

Mijn vriendin en ik besloten om online te zoeken naar tips over het verwijderen van een rooklucht.  Wij vonden een aantal websites met tips en vonden een aantal interessante idee├źn. Wij merkten echter dat geen van deze tips echt goed werkten. Wij lazen ook een artikel over de rooklucht verwijderen met een luchtreiniger. Hier hadden wij nog niet aan gedacht en dit wilden wij wel eens uitproberen. Wij vonden de website van proairtech.nl en zagen dat zij een voordelige en mooi luchtreiniger aanboden. Deze luchtreiniger zou ook helpen bij een rooklucht. Wij besloten om het apparaat aan te schaffen en het uit te proberen.

Veel voordelen aan een luchtreiniger

Met de hulp van de luchtreiniger was de rooklucht verwijderen erg gemakkelijk, maar wij merkten nog meer voordelen. De luchtkwaliteit in huis verbeterde, waardoor wij beteren en dieper kunnen ademen. Ik had vaak last van een droge neus en sinds wij dit apparaat hebben, heb ik hier geen last meer van. Wij besloten om de luchtreiniger te houden en kunnen iedereen aanraden om er ook eentje te kopen. Een aantal van onze vrienden denken er ook over na om er eentje te kopen.

  • Een luchtreiniger helpt om een rooklucht te verwijderen
  • Wij vonden een goedkoop en mooi model bij proairtech
  • De luchtkwaliteit is nu veel beter
  • Ik heb geen last meer van een droge neus