Als je lekker wilt eten in een gezellige omgeving en als je op zoek bent naar een dergelijk restaurant nabij Blerick, dan ben je bij Restaurant tante Toer in Venlo zeker van het juiste adres. Hier kun je in ieder geval genieten van heerlijk eten in een kleine huiselijke sfeer. Uit eten gaan is een oeroude traditie waar mensen nog altijd veel en dankbaar gebruik van maken. Tijdens de financiële crisis gingen mensen minder uit eten, maar de meeste mensen gingen nog altijd op z’n minst een paar keer per jaar uit eten. Dus ook als mensen zuinig zijn of minder te besteden hebben, blijven ze af en toe uit eten gaan. Het hoort er gewoon een beetje bij en dat geef je dan ook niet zomaar op. De crisis is inmiddels voorbij en de restaurants zitten in de weekenden vaak weer helemaal vol. Dat is uiteraard prettig voor de eigenaren, maar ook voor de mensen die uit eten willen gaan. Want in de crisis zag je dat veel restaurants helemaal leeg bleven en de mensen die dan wel uit eten gingen, die gingen dan naar de paar restaurants waar wel mensen zaten. Hierdoor gingen veel restaurants failliet, terwijl er een paar bleven bestaan. Dat is vervelend, maar niet zo gek. Je wilt immers lekker eten, maar je gaat uit eten om die ervaring te delen in een gezellig omgeving. Als je alleen ergens in een leeg restaurant zit waar de ober niets te doen heeft en wacht tot jij klaar bent met eten, dan voelt dat alles behalve comfortabel. Het is daarom ook niet zo gek dat je in Blerick zelf niet heel veel opties hebt en dus op zoek bent naar een goed restaurant nabij Blerick. Gelukkig is Venlo dichtbij en in deze stad kun je zoals gezegd terecht bij Tante Toer. Een restaurant waar de gezelligheid altijd aanwezig is en waar je elke keer weer heerlijk kunt eten. Dit restaurant nabij Blerick biedt je in ieder geval veel verschillende opties. Hieronder kun je meer lezen over deze opties van het beste en meest gezellige restaurant nabij Blerick.

Wat kan ik zoal eten in dit restaurant nabij Blerick

Mocht je dus nieuwsgierig zijn geworden naar de vele mogelijkheden van dit restaurant nabij Blerick, lees dan vooral nog even verder. Je hebt in ieder geval twee opties als je komt eten bij Tante Toer. Allereerst kun je genieten van heerlijke tapas. Tapas bestaat uit allerlei kleine gerechtjes die bij je op de tafel worden gezet. Het is dus een lekkere proeverij waarbij je pallet optimaal wordt verwend. Verschillende smaken worden gecombineerd en natuurlijk geniet je tijdens de tapas ook van een lekker drankje en een gezellig gesprek. Naast tapas kun je bij dit restaurant nabij Blerick ook genieten van vele gerechten van de kaart. Hier bij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Sappige Rib-Eye
  • Pittige Rendang
  • Heerlijke ossenhaaspuntjes

De kaart is natuurlijk nog veel uitgebreider. Mocht je daarom precies willen weten wat je van de kaart kunt bestellen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van tantetoer.nl. Daar vind je een mooie foto van de kaart die in het restaurant hangt. Er wordt ook gewerkt met seizoensgebonden producten en deze staan uiteraard niet op de kaart. Maar je bent altijd vrij om hier even naar te vragen.

Reserveer een plekje bij Tante Toer

Op de website vind je het telefoonnummer van dit restaurant nabij Blerick. Dus mocht je willen komen, bel dan eerst en reserveer een tafeltje. Zo weet je zeker dat je ook echt lekker kunt gaan eten.