Je hebt mensen die niet stil kunnen zitten en altijd op zoek zijn naar een nieuwe taak. Naast hun baan vullen ze hun vrije tijd met tal van verschillende nevenactiviteiten. Hun ambitie kent geen grenzen en ze hebben ook weinig barrières om deze ambities waar te maken. Of je al dan niet wordt gemotiveerd door ambitie is echter niet iets waar je controle over hebt. Ook het wel of niet hebben van barrières is niet iets waar je voor kunt kiezen. Levensomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je thuis zit en dat je geen zinvolle dagbesteding in Hengelo hebt. Veel mensen hebben echter niet de directe motieven of mogelijkheden om hun dagbesteding in Hengelo te vullen met een fulltime baan. Maar er zijn naast een fulltime of parttime baan voor een fulltime gelukkig ook andere opties voor dagbesteding in Hengelo. Via Visie Groep krijg jij hierbij altijd de juiste begeleiding. Vroeger zou je misschien te horen krijgen dat je gewoon aan het werk moet, maar dat is uiteraard weinig constructief. Het is niet dat je dat niet wilt, maar meer dat er allerlei barrières actief zijn die jou in de weg staan. Met een dagbesteding in Hengelo kun je toch actief bezig zijn. Je krijgt daardoor wederom de juiste aansluiting met de maatschappij en kunt weer een sterk sociaal netwerk opbouwen. Via de juiste dagbesteding in Hengelo vind je de aansluiting die zo noodzakelijk is om sociaal isolement te voorkomen. Maar het is tevens belangrijk dat je plezier haalt uit de dagbesteding. Het moet iets zijn dat bij jou past en niet alleen maar iets dat instrumenteel is om deel te nemen aan de maatschappij. Daarom kijk je samen met de hulpverleners van Visie Groep goed naar de verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij Visie Groep deelnemen aan verschillende soorten dagbesteding in Hengelo. Hierbij kun je denken aan:

  • Netwerkbeheer
  • Fotografie
  • Design
  • Programmeren

Het mooie is ook dat je niet per se kennis of ervaring nodig hebt. Misschien heb je altijd al op een meer professionele wijze willen fotograferen. Door voor fotografie als dagbesteding te kiezen, kun je je daar mee bezig houden terwijl je de kneepjes van het vak leert. Als je houdt van schrijven, dan vind je bij Visie Groep de juiste context en structuur om je passie uit te voeren. Je kunt thuis we gaan schrijven, maar het is juist leuker om er een doelgerichte dagbesteding in Hengelo van te maken. Uiteraard kun je ook verschillende dingen combineren. Variatie is immers de motor die onze motivatie aan slingert. Kijk dan ook snel eens op de website van visie-groep.nl voor verdere informatie over dagbesteding in Hengelo.

Lees meer over de dagbesteding in Hengelo op visie-groep.nl

De beste manier om van te voren te ontdekken wat je zoal kunt verwachten van de activiteiten bij Visie Groep, is het lezen van de ervaringen van anderen. Op de site vind je dan ook verschillende ervaringen van mensen die hun dagbesteding via Visie Groep vorm geven. Verder vind je op de site ook veel algemeen informatie over Visie Groep, het doel van deze organisatie en de werkwijze. 

Neem contact op voor verdere informatie

Wil je graag meer weten, dan kun je altijd even contact opnemen via de website of gewoon even bellen.