Dit jaar werd het weer tijd om ons huis te laten schilderen. De laatste keer hebben wij ons huis zelf geschilderd en dit was ongeveer zes jaar geleden. Het was echter een flinke klus en achteraf viel het werk ons erg tegen, bovendien moesten wij het huis veel sneller laten schilderen dan wij hadden gehoopt. Het leek ons verstandiger om dit keer een professional het huis te laten schilderen en daarom zochten wij een schildersbedrijf in Enschede. Wij lazen veel goede reviews over Barink Schilderwerken en hebben dit bedrijf ingehuurd voor de klus. Wij proberen ons huis goed te onderhouden en daarom schilderen wij regelmatig het huis. Ons huis is gemaakt van een combinatie van bakstenen en veel houtwerk, waardoor er altijd veel te schilderen is. De begaande grond is gemaakt van bakstenen, maar de verdiepingen daarboven van hout. De laatste keer hebben wij het zelf geschilderd en dat was erg veel werk, dit was ongeveer zes jaar geleden. Wij moesten trappen en een stijger huren en een schuurapparaat lenen van kennissen. Ik ging zelf aan de slag en af en toe kwam mijn zoon mij helpen, maar dit viel zo erg tegen, dat ik toen al wist dat ik voor de volgende keer een schildersbedrijf in Enschede wilde inschakelen. Het kostte mij dagen werk en vaak kon ik niet eens schilderen, omdat het regende. Wij moesten de trappen en stijger bijna een week huren en uiteindelijk was het schilderwerk niet zo mooi geworden als ik had gehoopt. Dat ik het niet zo goed kon schilderen als een professionele schilder wist ik al, maar dat wij nu het huis opnieuw moeten laten schilderen na zes jaar viel mij wel een beetje tegen. Gezien de hele ervaring, leek het mij beter om voor deze keer op zoek te gaan naar een goed schildersbedrijf in Enschede.

Snel een schildersbedrijf in Enschede gevonden

Online zocht ik naar schildersbedrijven in de buurt en vond gemakkelijk verschillende bedrijven. Ik wilde graag een goed schildersbedrijf in Enschede en besloot daarom om reviews te vergelijken. Wij lazen erg veel positieve beoordelingen over Barink Schilderwerken en daarom besloten wij om contact met dit bedrijf op te nemen. Wij hadden ook andere schilders benaderd, maar kregen hier een zeer goede offerte. Wij konden ook een onderhoudsplan bij dit schildersbedrijf in Enschede af te sluiten, dan wordt er elke twee jaar werk verricht om het huis in goede staat te houden. Dit leek ons erg interessant, maar wij wilden graag eerst zien of zij goed werk zouden leveren. 

Het huis zeer netjes geschilderd

Vorige maand kwamen de schilders van Barink Schilderwerken bij ons langs en hebben erg goed werk afgeleverd. Het huis zag er weer perfect uit en wij zagen een groot verschil, hierna besloten wij om het onderhoudsplan bij dit schildersbedrijf in Enschede af te sluiten. Wij betalen nu een klein bedrag per maand, maar zijn er dan zeker van dat ons huis de aankomende tien jaar in zeer goede staat is. Wij kunnen Barink Schilderwerken als schildersbedrijf in Enschede aanraden.  

  • Wij lazen veel goede reviews over dit bedrijf
  • Wij ontvingen een goede offerte voor het schilderwerk
  • De schilders hadden zeer goed werk afgeleverd
  • Wij betalen nu een klein bedrag per maand voor een onderhoudsplan