Bent u ondernemer en opzoek naar een betrouwbaar en voordelig ISDN alternatief? Dan heeft voicedata voor u passende oplossingen, zodat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten! De afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven en organisaties mogen begeleiden bij de overgang naar een ISDN alternatief. Op dit moment zijn er twee opties beschikbaar; een hosted VoIP of een SIP Trunk. Sinds 2004 zijn wij specialist op het gebied van zakelijke communicatie. Dit betekent dat wij u op basis van ervaring, expertise en met professionele mogelijkheden graag bijstaan. Neem gerust contact met ons op als u de mogelijkheden voor uw bedrijf wilt bespreken, zodat u binnenkort ook kunt profiteren van alle voordelen van ISDN alternatieven!

Stabiele, voordelige en moderne ISDN alternatieven

Zoals gezegd, zijn er op dit moment twee ISDN alternatieven op de markt. Meer dan 90% kiest voor een hosted VoIP. Dit heeft er vooral mee te maken dat een SIP Trunk ideaal is voor bedrijven met enorme telefonienetwerken. Denk aan callcenters en grote klantenserviceafdelingen. Beide zijn uitstekende alternatieven voor ISDN. Het is belangrijk om nu over te gaan op een nieuwe telefoonverbinding, aangezien ISDN volledig wordt stopgezet. voicedata is gespecialiseerd in het overzetten van huidige telefonienetwerken naar telefooncentrales die functioneren op basis van een internetverbinding. Hierdoor zal de communicatie stabiel zijn en voordelig. Een bijkomend voordeel is dat uw medewerkers niet meer gebonden zijn aan een werkplek. ISDN alternatieven kunnen namelijk eenvoudig geïntegreerd worden op een mobiele telefoon, waardoor uw medewerkers flexibel én daardoor beter bereikbaar zijn. voicedata biedt u bovendien gratis onderling bellen aan tussen uw verschillende vestigingen en afdelingen, ook als deze in het buitenland zijn gevestigd.

SIP Trunk

Voor een SIP Trunk is het belangrijk dat u een IP-telefooncentrale heeft, zodat deze aangesloten kan worden op het netwerk van voicedata. Heeft u dit niet ter beschikking? Dan kunt u gebruik maken van een SIP conventer. Er is geen limiet aan het aantal telefoongesprekken op hetzelfde moment. Hierdoor is een SIP Trunk een voordelig en ideaal ISDN alternatief voor o.a. callcenters.

Hosted VoIP

Bellen via het internet is een ideaal alternatief voor de traditionele telefoonverbinding en wordt ook wel ‘Voice over IP’ genoemd. U behoudt daarbij alle mogelijkheden die u gewend bent. U kunt onder andere een welkomstboodschap of een voicemail bericht inspreken, doorzetten naar collega’s of doorschakelen naar een andere vestiging of afdeling. Daarbij kunt u met een hosted VoIP eenvoudig zelf uw telefooncentrale beheren. Het was nog niet eerder zo eenvoudig om accounts te beheren en instellingen te wijzigen! Uw medewerkers zijn bovendien niet langer verbonden aan één vaste werkplek met een hosted VoIP als ISDN alternatief. Het kan namelijk eenvoudig geïntegreerd worden in een mobiele telefoon middels een applicatie.

Welk ISDN alternatief is geschikt voor mijn bedrijf?

voicedata adviseert en begeleidt u graag bij de overgang naar een geschikt ISDN alternatief. Welke optie het beste is voor uw bedrijf, hangt volledig af van de wensen en eisen. Een SIP Trunk is in verhouding het voordeligst en het pakket kan dagelijks worden bijgesteld. Daar tegenover staat een hosted VoIP waar 90% van de bedrijven voor kiest. voicedata biedt u bovendien uitgebreide serviceverlening. U kunt ons onder andere 24/7 bereiken voor calamiteiten. Mochten er problemen zijn, dan staan wij voor u klaar met deskundig advies en ondersteuning.

Voordelen ISDN alternatief bij voicedata:

  • 24/7 bereikbaar voor hulp bij calamiteiten
  • Gedreven en meedenkende medewerkers
  • Positieve recensies en beoordelingen
  • Sinds 2004 specialist zakelijke communicatie
  • Transparante voorwaarden
  • Uitgebreid, stabiel en professioneel netwerk
  • Uitstekende en snelle service
  • Voordelige tarieven
  • Voor zowel een hosted VoIP als SIP Trunk

Bent u nog opzoek naar het beste ISDN alternatief? Neem dan contact op met jarenlange specialist zakelijke communicatie voicedata of bezoek voor meer informatie onze website: voicedata.nl.