Stel, u wilt een kluis kopen. Hebt u dan enig idee waar u moet zoeken? Misschien bezoekt u een aantal winkels in de stad of zoekt u via een online zoekmachine zoals Google. Als u via het internet zoekt dan wilt u waarschijnlijk in een webwinkel een kluis kopen. U zult dan ook snel bij allesveilig.nl uitkomen. Onze webwinkel staat boordevol met preventieve en beschermende producten. Van kluizen tot aan brandblussers en van videobewaking tot aan rookmelders, we hebben het allemaal in huis. Binnen allerlei prijsklassen kunt u op zoek gaan naar de kluizen of overige producten die u nodig hebt. Qua inbraakpreventie kunt u erg veel doen in uw eigen huis. Een duur camerasysteem is niet eens noodzakelijk, maar een alarm, bij voorkeur een stilalarm is absoluut aanbevolen. Mocht de dief toch in uw huis zijn gekomen dan zijn uw dure spullen en belangrijke papieren ten minste veilig opgeborgen. Een kluis kopen moet u ook zeker op het kantoor overwegen. Elke winkel heeft immers een kluis nodig om het geld dat die dag is verdiend veilig in op te slaan. De dag erna brengt u het naar de bank of u laat het ophalen door speciaal transport. Dat betekent wel dat u misschien een forse kluis kopen moet terwijl u thuis genoegen kunt nemen met een kleine kluis. Wij verkopen dan ook kluizen in alle soorten en maten.

Wilt u een kluis kopen voor op het werk of voor thuis?

Een goede kluis kopen, dat is waar u naar op zoek bent. Want een degelijke kluis beschermt u niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand. Het kan namelijk brand in de kluis zelf lang vertragen, ook al woedt er een brand in huis. Natuurlijk hopen we in de eerste plaats dat dit nooit het geval zal zijn, maar is het in de tweede plaats niet een geruststellende gedachte dat uw dure juwelen, uw testament en/of uw paspoort veilig blijven? Zelfs bij een brand! Neem daarom snel een kijkje op de website en maak uw keuze tussen de diverse producten die u in een oogopslag kunt bestellen. We verkopen namelijk onder andere de volgende types:

  • Vloerkluizen,
  • Priv├ękluizen,
  • En inbouwkluizen.
  • Ook sloten en sleutels kunt u er apart bijbestellen net als vele accessoires die u tijdens het kluis kopen niet over het hoofd wilt zien.

Hoe werkt het kluis kopen nu eigenlijk? Maak eerst een weloverwogen keuze en vraag eventueel hulp aan onze klantenservice. Dan vult u uw adres- en contactgegevens in. Bent u hier niet voor het eerst? Log dan in door uw wachtwoord en inlognaam in te vullen zodat u snel de bestelling af kunt ronden. Betalen doet u door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of uw creditcard. Als u liever achteraf met Afterpay betaalt dan doen we daar trouwens beslist niet moeilijk over. U hebt het kluis kopen voltooid en wij zetten alles op alles om de producten de volgende dag af te leveren.

Wij zijn van alle markten thuis dus kijk ook even bij de overige producten

Natuurlijk krijgt u altijd een bevestiging in uw inbox en laten we het u weten als het pakketje uw kant opkomt. Voor vragen staan we telefonisch en per mail voor u klaar. Kijkt u ook nog even bij de diverse overige producten? Denk aan brandblussers, rookmelders en branddekens, we hebben het allemaal van gerenommeerde A-merken. Hopelijk bent u erg tevreden over onze service en de producten die we verkopen. We stellen het zeer op prijs als u ons een beoordeling wilt geven. Op dit moment hebben we een klantengemiddelde van maar liefst een 9!