Veilig en zelfstandig kunnen blijven wonen zo lang als dat mogelijk is is voor veel mensen van groot belang. Juist wanneer u niet meer alles kan wat u vroeger kon is het comfort van uw eigen huis fijn en velen hechten hier dan ook veel waarde aan. Wij van Univelektra hebben oplossingen voor alles op het gebied van thuiscomfort. We bieden talloze producten aan die het zelfstandig blijven wonen voor u makkelijker en veiliger kunnen maken. Wij begrijpen als geen ander dat uw thuiscomfort erg belangrijk is. Wij hebben al jaren ervaring met thuiscomfort oplossingen, waardoor wij voor alle veel voorkomende problemen gebruiksklare hulpmiddelen in ons assortiment hebben. U kunt hierbij denken aan op afstand bedienbare apparaten of licht in uw huis, maar ook voor zaken als hulpmiddelen die uw gezondheid in de gaten houden. Uw thuiscomfort is onze zorg, en wij helpen u om zo lang mogelijk te genieten van het comfort van uw eigen omgeving. Naast dat het voor u zelf natuurlijk fijn is om hulpmiddelen in huis te helpen om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken, zullen onze oplossingen ook bij uw naaste omgeving voor gemoedsrust zorgen. Een populair product dat wij installeren is bijvoorbeeld een welzijnsalarm. Hiermee kunt u in een geval van nood direct om hulp vragen. Bijvoorbeeld wanneer u valt en niet in staat bent om zelfstandig op te staan. Op de webpagina van Univelektra kunt u alle informatie over onze thuiscomfort oplossingen vinden. Wanneer u overige vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Kies ook voor veiligheid en comfort in uw eigen huis, kies voor een Univelektra oplossing.

Betaalbare thuiscomfort oplossingen.

Univelektra voor alles op het gebied van thuiscomfort.We staan voor u altijd klaar met hulpmiddelen om u te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Onze medewerkers kunnen u op het gebied van thuiscomfort ook altijd advies geven mocht u zelf niet zo goed weten wat de mogelijkheden zijn. Tegenwoordig zijn er veel producten en hulpmiddelen die beloven u te helpen. In veel gevallen is er dan ook nog eens veel keuze. Wij begrijpen dat u daardoor soms door de bomen het bos niet meer ziet en kunnen u helpen! Neem bijvoorbeeld telefonisch contact op met een van onze medewerkers om u te laten adviseren over uw woonsituatie. Ieder mens is verschillend en zo heeft ook iedereen weer andere wensen. Wij vinden daarom een persoonlijke aanpak belangrijk en vinden samen met u de beste oplossingen om comfortabel en veilig in uw eigen huis te blijven wonen. U vind bij ons voor alle problemen hulpmiddelen. Ook hoeft u zich natuurlijk geen zorgen te maken over de installatie en daarbij horende toelichten van de door u aangeschafte thuiscomfort oplossingen. Wij komen direct bij u langs om het te installeren waarna u er geen omkijken meer naar heeft. Bent u benieuwd wat we kunnen doen voor u of uw naasten op leeftijd? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vind u meer uitleg over de producten die wij voor u kunnen installeren. Heeft u daarna nog vragen dan zijn wij voor advies altijd telefonisch bereikbaar.

Comfort op leeftijd

Bent u ook op zoek naar hulpmiddelen die uw eigen huis voor u veilig en comfortabel kunnen houden? Voor vele mensen op leeftijd is dit een belangrijk onderwerp. Er zijn talloze mogelijkheden om u zo lang mogelijk zonder problemen thuis te kunnen laten wonen. Laat uw comfort in eigen huis niet lijden onder de bijkomstigheden van het ouder wonen. Neem contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.