Ik was nooit een groot fan van taxi’s maar tegenwoordig is dat wel anders. Het kan liggen aan de slechte ervaringen die ik heb gehad met het openbaar vervoer, maar mijn goede ervaringen met het taxi bedrijf Cityway Taxi Delft heeft er ook zeker aan bijgedragen dat ik nu liever de taxi pak. Ik moet vaak met het vliegtuig naar het buitenland en het is natuurlijk gemakkelijk om vanuit Delfgauw met de trein te gaan. De trein stopt in feite binnen in het centrum van het vliegveld en je kunt zo door wandelen naar de gate. Mits de trein geen vertraging heeft. Zodra de trein dus wel vertraging heeft, dan ben je de sigaar. Je moet sowieso twee uur van te voren aanwezig zijn, dus vaak heb je nog wel enige marge. Als je anderhalf uur van te voren arriveert, dan is er op zich niets aan de hand. Hangt overigens wel af van de drukte. Als het druk is, dan kan het lang duren voordat je door de veiligheidscontrole bent. En als je te maken hebt met fanatieke beveiligingsmedewerkers, dan kan het ook zo maar een uur duren voordat je er door heen bent. In zulke gevallen is een half uurtje vertraging al te veel, maar als je trein uitvalt en je moet met de bus, dan kun je rekenen op twee uur vertraging en dan mis je je vlucht. Dat was mijn ervaring voordat ik koos om met de taxi van Delfgauw naar Schiphol te reizen en dat is ook de reden waarom ik nooit meer met de trein zal gaan. Je kunt er gewoonweg niet op vertrouwen dat de trein je op tijd op het vliegveld aflevert. En als er iets mis gaat, dan is de NS ook niet goed uitgerust om de problemen snel en soepel op te lossen. Voordat er een bus is ben je een uur verder en dan is er ook niet meteen een hele stoet met bussen. Er is één bus voor 500 gestrande reizigers. Je zou denken dat wanneer de NS vaak te maken krijgt met storingen, dat ze op den duur wel weten hoe ze daar mee om moeten gaan. Ook qua informatie verstrekking hoef je nergens op te rekenen. Niemand die je iets kan vertellen. Dus daarom neem ik nu een taxi van Delfgauw naar Schiphol en ik ben erg blij met Cityway Taxi Delft. De chauffeurs zijn altijd erg vriendelijk en professioneel. Daarnaast brengen ze me altijd snel met de taxi van Delfgauw naar Schiphol en dat is waar het allemaal om draait natuurlijk.

Ontdek het comfort van een taxi van Delfgauw naar Schiphol

Een taxi Delfgauw Schiphol is natuurlijk ook vele malen comfortabeler dan een trein. Ik moest immers eerst altijd naar het station reizen. Daarna moest ik overstappen in delft op de trein richting Schiphol. Veel gedoe en ook constant het risico dat je je aansluiting mist. De taxi Delfgauw Schiphol komt je thuis ophalen. Je kunt je koffers of bagage direct inladen en daarna ben je op weg naar het vliegveld. Je hoeft nergens over te stappen, je hoeft niet te wachten, je hoeft je geen zorgen te maken over aansluitingen en je betaalt een vast bedrag. Dus ook wat de kosten betreft hoef je je geen zorgen te maken. Dat is de kracht van taxi Delfgauw Schiphol.

Waarom Cityway Taxi Delft?

Er zijn enkele goede redenen aan te dragen waarom je er goed aan doet om te kiezen voor dit taxibedrijf als je een taxi van Delfgauw naar Schiphol nodig hebt:

  • Goedkoop
  • Snel
  • Je kunt met pin betalen