Voor iedereen die op zoek is naar goedkope stoelen, bijvoorbeeld voor aan de eettafel, is er nu de webshop van a-meubel. Bij a-meubel hebben ze maar liefst zes vestigingen verdeeld over heel Nederland (onder andere in Nijmegen, Tilburg en Amersfoort) maar in hun online winkel kun je ook vrijwel alle meubels kopen tegen dezelfde prijzen. En die prijzen zijn echt ontzettend laag! Bij a-meubel hebben ze er namelijk een gewoonte van gemaakt om meubels met flinke kortingen aan te bieden. Stoelen voor aan de eettafel bijvoorbeeld, met een korting van maar liefst 40%. Doordat ze meerdere vestigingen en super veel klanten hebben kunnen ze hun hele collectie meubels super groot inkopen, wat voor jou als consument natuurlijk prijsvoordeel oplevert. En of je nu op zoek bent naar stoelen of naar andere goedkope meubels maakt niks uit. Bij a-meubel verkopen ze alle volgende meubels met flinke kortingen:

  • Bankstellen en fauteuils
  • Boekenkasten en dressoirs
  • Salontafels en bijzettafeltjes
  • Tafels

Je kunt dus als je dat zou willen je hele interieur in één keer kopen bij a-meubel. Dan weet je bovendien zeker dat alles goed bij elkaar past. De stijl in de winkel is namelijk heel mooi doorgetrokken in alle meubels en accessoires. Je kunt deze stijl het beste omschrijven als landelijk, maar ook stoer en soms en tikje industrieel.

Landelijke stoelen met hoge korting

Als je houdt van een landelijk en tegelijkertijd stoer interieur dan zit je bij a-meubel goed. Daar hebben ze namelijk super veel landelijke stoelen, welke je allemaal met hoge korting kunt kopen. Je vindt er veel eetkamerstoelen met leren bekleding, maar ook met prachtige stoffen. Het kleurenpalet waar je bij de winkels van a-meubel aan moet denken is vrij neutraal. oftewel veel warme grijs- en bruintinten, zwart, wit en her en der een toefje kleur, maar nooit een felle. In hun webshop vindt je meer dan 20 pagina’s met stoelen in allerlei uitvoeringen. Ze hebben ze zowel met als zonder armleuning, met handvat bovenop de leuning en met of zonder wieltjes. Het maakt eigenlijk niet uit aan wat voor type stoel je de voorkeur geeft, want bij a-meubel verkopen ze hem zeker. En aangezien vrijwel de hele collectie eetkamerstoelen een korting heeft van minstens 30% op de oorspronkelijke prijs, ben je dus stukken minder geld kwijt. Zeker als je 6 of meer exemplaren nodig hebt, tel maar uit je winst!

Eetkamerstoelen of bureaustoelen met korting

Als je op zoek bent naar fijne stoelen voor aan je bureau zou je ook eens een kijkje moeten nemen bij de eetkamerstoelen die a-meubel verkoopt. Veel van deze exemplaren zijn namelijk van zeer goede kwaliteit en uitgevoerd met een fijne, stoffen bekleding. Als je niet perse een geheel verstelbare, ergonomische bureaustoel nodig hebt dan doen deze stoelen van a-meubel ook prima dienst als bureaustoel. Bovendien zien ze er stukken leuker uit dan zo’n lelijk, ergonomisch geval. Maak van je werkplek een hippe ruimte met de mooie en comfortabele bureaustoelen van a-meubel. Dan zit je niet alleen erg lekker als je aan het werk bent, maar geef je ook je werkplek in één klap een veel hippere look!