Veel mensen hebben geen goed beeld bij zadelhoesjes, zij kennen dit vooral als een ouderwets product dat hun oma’s nog gebruikten. Maar laten we eerlijk zijn, veel zaken die vroeger gebruikt werden waren eigenlijk ontzettend handig en een dergelijk hoesje is dat ook absoluut! Wie regelmatig op de fiets ergens naar toe gaat, ook als het weer niet zo goed is, kent de ergernis van terug moeten fietsen op een nat zadel. Het water trekt door de druk al snel door je kleding heen en koud kom je dan weer thuis. Met zadelhoesjes heb je niet langer last van dit probleem. Je doet deze om het zadel heen op het moment dat jij je stalen ros ergens neer zet en jij gaat naar de afspraak die je hebt. Gaat het ondertussen regenen, dan is dit geen enkel probleem, want op het moment dat jij weer bij je tweewieler aan komt, haal je gewoon de hoes eraf en zo heb je een droog oppervlak om op te gaan zitten! Ideaal dus! Daar komt bij dat zadelhoesjes er ook voor zorgen dat jouw fiets herkenbaar is tussen de vele andere exemplaren die er op drukke plekken naast elkaar geparkeerd staan. Ook voor de herkenbaarheid is het dus handig om een zadelhoes te gebruiken.

Zadelhoesjes als reclame

Niet alleen voor fietsers is het zo dat zadelhoesjes erg handig zijn, ook bedrijven kunnen goed gebruik maken van deze producten door ze bijvoorbeeld in te zetten voor een reclamecampagne. Je kunt als bedrijf natuurlijk op verschillende manieren reclame maken, zoals door het plaatsen van advertenties of het uitzenden van spotjes. Maar laten we eerlijk zijn, dat doen eigenlijk alle ondernemingen al. Wil jij op een originele manier de aandacht trekken en dan ook nog vooral jouw doelgroep weten te bereiken, dan kun je denken aan het uitdelen van relatiegeschenken, zoals bedrukte zadelhoesjes! Je laat hier jouw bedrijfsnaam op drukken met bijvoorbeeld een leuke afbeelding of een pakkende slogan. Mensen zullen het, zoals hierboven aangegeven, zeker een handig product vinden om in het dagelijks leven te gebruiken en iedere keer dat zij het gebruiken, zullen zij even weer in contact komen met jouw naam. En niet alleen zij, ook mensen die langs hun geparkeerde fiets komen zullen de bedrijfsnaam kunnen zien. Een andere optie die je hebt, is de zadelhoesjes niet heel gericht uitdelen aan geïnteresseerden in jouw onderneming, maar ze gewoon op geparkeerde fietsen plaatsen. Zie het als een folder die onder een autoruit gestopt wordt, maar dan eigenlijk sympathieker, aangezien de ontvanger er ook echt iets aan heeft.

Bestel ze bij Promoboer

Lijkt het jou ook wel wat om met zadelhoesjes reclame voor jouw onderneming te maken, dan is het natuurlijk de vraag waar jij deze nu kunt kopen en laten bedrukken. Promoboer is hiervoor een uitstekend adres. Bij hen kun je uit verschillende varianten kiezen, zoals de goedkope variant die er leuk uitziet, maar niet waterdicht is. Ook kun je varianten kiezen die wel waterdicht zijn of die van milieuvriendelijke materialen gemaakt zijn. Wil jij zadelhoesjes bij hen bestellen, dan gaat dat heel eenvoudig. Je volgt gewoon de volgende stappen:

  • je kiest een kleur voor de ondergrond
  • je kiest het soort hoesje, zoals waterdicht, milieuvriendelijk of eenvoudig polyester
  • je kiest de tekst of het logo dat er op moet komen en je maakt een keus uit éénkleurige bedrukking of full-colour

Als je hierover je keuzes gemaakt hebt, dan hoef je alleen nog te besluiten hoe snel jij ze wilt hebben. Met de vele mogelijkheden die Promoboer te bieden heeft, kunnen ze ook voor jou leuke zadelhoesjes maken!