Wij hebben de afgelopen jaren een huishoudelijk product ontwikkeld en voor dit product moesten wij gebruikmaken van ptfe. Het is voor ons niet mogelijk om dit allemaal zelf te regelen omdat de verwerking van ptfe nogal precies komt. Vandaar dat wij gekeken hebben of er een bedrijf te vinden was waar wij voor een goede prijs ptfe konden inslaan. Wij wilden graag met een groot bedrijf in zee gaan omdat wij van plan waren om veel ptfe af te nemen en dat moest daarom wel te allen tijde geleverd kunnen worden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed bedrijf te vinden en dat hebben wij gedaan door op basis van recensies over allerlei bedrijven te kijken waar wij moesten zijn om ptfe te kopen. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat geen enkel bedrijf op haar site zal zetten dat de service niet zo goed is en dat de kwaliteit van de producten die zij aanbiedt, ook niet echt om over naar huis te schrijven is. Wij hebben daarom gezocht naar sites waar wij klantervaringen konden vinden over bedrijven die ons eventueel aan ptfe konden helpen. Wij hebben toen gezien dat de mensen van hpproducts.nl heel goede recensies hadden ontvangen en vandaar dat wij graag wilden weten of dit bedrijf ons eventueel ook aan ptfe zou kunnen helpen. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met dit bedrijf om te horen of zij ons van dienst konden zijn en wij hebben te horen gekregen dat wij altijd een keer langs konden komen om te bekijken wat zij allemaal voor ons konden doen. Dat was prettig om te merken en ik ben daarom meteen een afspraak met hen gaan inplannen om een keer langs te komen. Ik kan u zeggen dat ik blij was dat ik deze mensen gevonden heb want ik kon hier al op heel korte termijn langskomen om te bespreken wat wij graag wilden met de ptfe die dit bedrijf ons kon bieden. Ik heb onze plannen uit de doeken gedaan en ik heb ook gezegd wat wij verwachtten van de ptfe. 

Wij zijn heel goed voorgelicht over het gebruik van ptfe

Wij vonden het heel prettig om met de mensen van hpproducts.nl te bespreken wat wij wilden en wat wij konden met ptfe. Zoekt u een leverancier van ptfe?Het is fijn om met iemand met verstand van zaken te kunnen overleggen omdat wij onze plannen zelfs nog konden perfectioneren. Wij zijn daarom ook heel blij dat wij dit gesprek gevoerd hebben en het zal u niet verbazen dat wij besloten hebben om onze ptfe in te slaan via dit bedrijf. Wij waren namelijk meteen van mening dat wij geen betere deal zouden kunnen sluiten bij een eventueel ander bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden

U merkt het: wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en wij zijn blij dat wij een samenwerking met de mensen van HP Products konden aangaan omdat:

  • Wij hier hoogwaardige producten kunnen inkopen
  • Wij voor een goede prijs geholpen worden door dit bedrijf
  • Wij altijd een beroep kunnen doen op de expertise van dit bedrijf