De meeste stichtingen, verenigingen en organisaties in Nederland zijn afhankelijk van donateurs en vrijwilligers. Om mensen bereid te krijgen zich in te zetten voor uw doel is goede reclame dan ook onmisbaar. Bij Binnenhof Projecten hebben wij sinds 2000 ervaring met het maken van goede reclame middels drukwerk. Als publicatiespecialist weet Binnenhof Projecten echter ook dat de prijskaartjes die aan goed drukwerk hangen, vaak te hoog zijn voor de stichtingen, organisaties en verenigingen die hier vrijwel geen budget voor hebben. Daarom bedacht Binnenhof Projecten een concept dat het mogelijk maakt om drukwerk voor onze klanten volledig kosteloos en zonder veel energie te realiseren.

Hoe gaat Binnenhof Projecten te werk?

Binnenhof Projecten wil gelijke kansen creƫren voor de organisaties, stichtingen en verenigingen met een kleiner budget. Dit betekent niet alleen dat ons drukwerk kosteloos moet zijn, maar ook dat de kwaliteit gewaarborgd moet blijven. Kwaliteit is immers de sleutel naar het succes van drukwerk. Bij Binnenhof Projecten zoeken wij dan ook naar een goede balans hiertussen.

Wanneer Binnenhof Projecten een opdracht binnenkrijgt gaan de medewerkers eerst met de opdrachtgever rond de tafel. Wat zijn de wensen, wat is het doel en wat is de doelgroep? Deze vragen maken het voor ons mogelijk om een inschatting te maken van de kosten. De medewerkers van Binnenhof Projecten gaan vervolgens met deze kennis op zoek naar sponsoren die de publicatie mogelijk maken. In ruil voor een bijdrage aan het drukwerk ontvangen de sponsoren een naamsvermelding, zodat zowel onze klant als de sponsor hier baat bij heeft.

Opdrachtgevers van Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Niet alleen lokale organisaties, stichtingen en verenigingen, uit de omgeving van Hoogezand waar Binnenhof Projecten gevestigd is, weten ons te vinden. Ook landelijke organisaties laten hun drukwerk bij ons realiseren. Alle opdrachtgevers hebben echter met elkaar gemeenschappelijk dat ze zich inzetten voor de maatschappij.

Ook Binnenhof Projecten heeft daardoor de maatschappij meer leren waarderen. Door te zien wat onze klanten doen voor de maatschappij zijn wij ons bewust geworden van de verantwoordelijkheid die we moeten nemen. Wij gebruiken daarom alleen groene energie, proberen papierverbruik minimaal te houden en scheiden ons afval zorgvuldig. Kortom proberen we niet alleen met ons werk, maar ook met onze werkwijze bij te dragen aan de maatschappij.

Werken en leren bij onze experts

Ons multidisciplinaire team is altijd op zoek naar medewerkers uit verschillende werkvelden om onze samenwerking mee te versterken. Werken in een informele, prettige omgeving, waarbij vrijheid wordt geboden bij het ontwikkelen van talenten staat hierbij centraal. Niet alleen voor professionals is deze werkomgeving inspirerend, maar ook zeker door de stagiaires die kennis opdoen van de experts die werkzaam zijn bij Binnenhof Projecten wordt deze sfeer als prettig ervaren. Leren bij Binnenhof Projecten betekent durven ontwikkelen. Niet alleen wordt hierbij de focus gelegd op het vak waarvoor de student leert, maar ook onze visie op de maatschappij en de algemene ontwikkeling van de studenten neemt bij ons een centrale positie in binnen de stages. Momenteel zijn alleen stages op mbo bij Binnenhof Projecten mogelijk, maar er wordt gewerkt aan een samenwerking met de Hanzehogeschool om ook stages voor het hbo tot de mogelijkheden te laten behoren