Wilt u graag iemand verrassen met een fotocadeau maar bent u een beetje te laat met bestellen? Dan vindt u bij prachtigkado.nl wellicht de oplossing. Zo kunt u op werkdagen tijdens kantooruren bestellen zodat u  het fotocadeau de volgende dag al thuisbezorgd krijgt. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan snel op onze website, maak eventueel een account aan en bestel het product waar u aan zit te denken. Want u kunt bij ons vele producten kopen waaronder relatiegeschenken, verjaardagscadeaus en promotieartikelen die allen van een foto, van tekst of het bedrijfslogo kunnen worden voorzien. We spreken niet enkel over textiel maar zelfs over drukwerk op plastics, hout en metalen. Een fotocadeau kan daardoor op vele manieren gerealiseerd worden dus de kans dat iemand uitgerekend dezelfde foto al gebruikte op hetzelfde product is vrijwel nul. En naast al deze druktechnieken voor de verschillende producten kunnen we zelfs foto’s borduren op kussens, kleding en petjes. Wij zijn dan ook van alle markten thuis en hopen dat ook u overweegt om bij ons een prachtig fotocadeau te bestellen. Als bedrijf hebt u wellicht heel wat relatiegeschenken nodig. U deelt ze uit op de jaarbeurs, tijdens een conferentie of na een vergadering met potentiële zakenpartners. Maar ook een persoonlijk fotocadeau in het kerstpakket van uw medewerkers zal het goed doen. Dat u daarom niet één maar vele producten wilt voorzien van een afbeelding, dat vinden wij niet zo vreemd. Wist u dat u daarom bij een bestelling van meer dan 50 euro geen verzendkosten betaalt en daarnaast betaalt u niets extra’s voor ander drukwerk op andere producten. Tel uit uw winst want niet alleen kunt u eenvoudig online bestellen, u krijgt het ook nog eens binnen 24 uur bezorgd.

Binnen 24 uur bezorgen we uw bestelde fotocadeau

De voordelen van online bestellen ten opzichte van winkelen in de fysieke buitenwereld zijn eindeloos. Alleen al het feit dat u na een dag van hard werken uitgeteld op de bank met uw laptop of tablet op schoot een fotocadeau zegt al genoeg. Welke producten kunnen wij voor u omtoveren tot een fotocadeau? We hebben diverse categorieën voor u aangemaakt zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken. Denk aan:

  • Barmatten, broodtrommels en dienbladen,
  • Kussens, magneten en onderzetters,
  • Maar ook aan koksmutsen en zelfs zonneschermen!

Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden binnen ons assortiment. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bedenk dan eerst wat voor soort fotocadeau u wel en niet wilt voordat u zich verdiept in ons assortiment. We willen u tevens graag van advies voorzien en dat doen we door eerst naar u te luisteren. Neem contact met ons op en vertel ons iets over uw bedrijf, de mensen die bij dit bedrijf werken en de doelgroepen die u meestal aanspreekt. Op basis daarvan kunnen we u diverse suggesties doen. Het is vervolgens geheel aan u om dat advies al dan niet aan te nemen. We horen graag waar uw oog op is gevallen.

Vergeet niet om ons overige assortiment te bekijken

U kunt ons op diverse manieren volgen. Mocht u in de toekomst nog eens een persoonlijk fotocadeau voor en vriend of familielid willen maken dan bent u ook dan bij ons aan het juiste adres. Volg ons via de nieuwsbrief waar u zich gratis op kunt abonneren. Dan weet u direct als er nieuwe producten te vinden zijn en wanneer we flinke kortingen weggeven op bepaalde producten die u absoluut niet wilt missen!