Stel: je hebt binnenkort een geweldig feest van je werk en daar wil je graag in stijl aankomen. Je koopt een mooie jurk of een mooi pak en je denkt na over je accessoires en make-up. Op dat gebied is alles in orde! Maar nu is het natuurlijk zaak om in stijl aan te komen op de locatie van het feest. Je kunt dan je eigen auto pakken of misschien zelfs wel met het openbaar vervoer gaan, maar wil je nu echt in je mooie kleding zo de weg op? Je wilt dat toch anders aanpakken! Kies er daarom voor om voor deze speciale gelegenheid een limo te huren in Utrecht. En dit doe je bij het bedrijf Vallei Limousines. Bij dit bedrijf hebben ze een groot wagenpark van verschillende limousines staan. En ze hebben ze hier echt in allerlei soorten en maten. Daarnaast ben je hier niet alleen aan het juiste adres voor een limo huren in Utrecht, maar door heel Nederland heen. Of je nu graag in een limousine wilt rond gereden worden in Amsterdam, Groningen of een andere stad in Nederland, bij Vallei Limousines zit je altijd goed.

  • Luxe inrichting
  • Gratis fles champagne
  • Tot 8 personen

Bij iedere limo huren in Utrecht hoort natuurlijk een privéchauffeur. Je hoeft dus niet ineens zelf te weten hoe je een limousine moet besturen. Je bent de hele avond voorzien van een chauffeur en dus hoeft ook niemand de bob te zijn, dat is ook wel een prettig idee uiteraard. Het is toch altijd weer vervelend om lekker uit te gaan en dat er dan minstens een iemand sober moet blijven. Wanneer je kiest voor een limo huren in Utrecht is dat uit je gedachte. De chauffeur zal er wel voor zorgen dat jullie allemaal veilig opgehaald worden en iedere keer weer op de plek van bestemming komen voor de rest van de avond.

De prijs van een limo huren in Utrecht

Nu vraag je je misschien af wat dit allemaal zal gaan kosten. Wanneer je een kijkje hebt genomen op de website van Vallei Limousines, dan is je misschien inmiddels al opgevallen dat ze hier een behoorlijk aanbod hebben van limo’s. Veel mensen denken dat er een heel erg hoog prijskaartje hangt aan het huren van limousines, maar dit valt gelukkig heel erg mee. Een limo huren in Utrecht doe je al vanaf € 195,-. Dit is de minimale prijs die je voor de huur van een limo betaalt. Huur je voor een flink aantal uur de limo? Dan betaal je voor het eerste uur € 125,- en daarna voor ieder uur dat volgt € 90,-. Dit is dus heel erg goed te doen. Zeker als je bedenkt dat je de limousine met 8 personen kunt delen. Als je dus de totale prijs met zijn allen verdeeld, dan hoef je maar een gering bedrag te betalen en toch heb je de hele avond plezier van de limo huren in Utrecht.

Wat je allemaal nog meer moet weten

Een limo huren in Utrecht is makkelijker dan je denkt. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is hiervoor naar de website van https://vallei-limousines.nl/ te komen. Hier kun je direct een limo huren in Utrecht. Wil je gebruik maken van de vele extra’s die ze hier aanbieden? Kies er dan voor om eerst een offerte aan te vragen. Dit geeft je een goed idee van de kosten die er dan bijkomen. Heb je dit ervoor over? Dan kun je aan de hand van de offerte alsnog de verhuur in orde maken.