Hebt u een hond of gaat u binnenkort een hond adopteren? Dan wilt u hem of haar natuurlijk op alle mogelijke manieren verwennen. Koop bijvoorbeeld een leuke voerbak met zijn naam erop. Of een anti-schrok voerbak zodat uw hond zijn eten niet meer naar binnen kan schrokken, maar er dus wat langer over moet doen. Dat is wel zo gezond voor diens spijsvertering. Kijkt u eens bij Tinki als u op zoek bent naar een voerbak die geheel aan uw wensen voldoet. Tinki is niet een verkoopwebsite, dus niet een webwinkel. Het is een vergelijkingssite waarmee u talloze producten kunt vinden. Vervolgens kunt u per product allerlei details vinden en natuurlijk bieden we u niet alleen de webwinkel waar u dat product voor de laagste prijs kunt kopen, maar een totaal overzicht van alle winkels die dit product via het internet aanbieden inclusief verkoopsprijs en eventuele verzendkosten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet dan niet om onze site op te slaan, oftewel te bookmarken. Want de kans dat u in de toekomst spullen of voeding voor uw hond wilt kopen is vrijwel 100 procent. Een hond kost geld, dus denk er van te voren goed over na of u dat ervoor over hebt. En denk ook na over uw vrije tijd, of u deze tijd überhaupt kunt vrijmaken en of u het wilt investeren in uw trouwe viervoeter. Sommige mensen stellen hun carrière, gezin of familie voorop en verwaarlozen daardoor hun hond. Wij vinden dat zoiets nooit mag gebeuren en willen u daarom van te voren goed waarschuwen!

Vul de voerbak bij voordat u naar uw werk gaat

Kies een hondenras uit die bij u past. Er zijn drukke honden, waakhonden, schattige kleine honden en zeer trouwe honden die alles voor u willen doen. En die opsomming is natuurlijk verre van compleet. Elke hond heeft een eigen persoonlijkheid dus we kunnen het niet eens per ras indelen. In onze blogs en de gratis aan te vragen E-books leest u alles over de verzorging van puppy’s en volwassen honden. En u kunt Tinki aldus gebruiken als een vergelijkingssite, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een leuke voerbak. Een voerbak uitzoeken kan nog een hele klus zijn. Maar dit is een leuk karweitje. Wat u eerst moet bedenken is hoe de voerbak er uit moet zien:

  • Een standaardvariant?
  • Een bak met daarop de naam van uw hond?
  • Een designer voerbak of bak op maat?
  • Een automatische voerbak inclusief of exclusief anti-schrokbak? Deze bakken raden we aan voor mensen die lang weg zijn omdat ze bijvoorbeeld overdag beiden werken. Dan hoeft uw hond in ieder geval nooit honger te lijden.

Nadat u een keuze hebt gemaakt kunt u via de handige zoekmethodes op zoek gaan naar de ideale voerbak om uw hondje mee te verwennen. Nadat u een keuze hebt gemaakt tussen de aanbieders kunt u direct naar hun website gaan en daar de bestelling afronden.

Vergelijk de verschillende bakken bij Tinki

Niet alleen kunt u natuurlijk een voerbak uitzoeken op onze website. Ook allerlei andere accessoires zoals hondenmanden en kussens, riemen en kettingen vindt u in groten getale op onze site. En wat dacht u van de vele verschillende soorten voedingen? Zoek het in alle rust uit en laat u inspireren door onze handige blogposts. Ook als u een hondenverzekering wilt afsluiten dan kunnen wij u op weg helpen. We leggen de meer dan 20 verschillende verzekeringen van de 5 hondenverzekeraars graag even voor u naast elkaar. Hebt u hier nog vragen over? Spreek ons dan aan via de ingebouwde chatfunctie.