De juiste locatie vinden voor je feest is natuurlijk belangrijk, of het nu een jubileum, verjaardag of misschien zelfs trouwerij is. Je wilt dat je gasten een onvergetelijke tijd hebben en je bent bereid daar veel tijd en moeite in te steken maar op de dag of avond zelf wil je ook kunnen genieten. Daarom is het fijn als er organisatorische taken uit handen kunnen worden genomen zodat je net zo kunt genieten als je gasten. Wellicht heb je ervaring met het organiseren van feesten en heb je al ideeën over hoe je feest er uit moet komen te zien maar het kan ook zijn dat je gewoon niet weet waar je moet beginnen. Waar je ook naar zoekt, bij de Bebsel kun je het leukste feestje vieren in goor en omgeving. Ze begeleiden de organisatie van je feest van A tot Z en geven gepast advies. Alles begint bij een goede voorbereiding en de Bebsel heeft jarenlange ervaring met een feestje vieren in goor. Ze zijn een begrip in het Hof van Twente met een reden en bieden dan ook allerlei verschillende services. Wil je een feestje vieren in goor of omgeving? Lees dan verder!

Op welke manieren kan ik mijn feestje vieren in goor?

Je feestje vieren in goor bij de Bebsel kan in drie zalen met verschillende karakters waardoor er altijd een zaal is die past bij jouw feest.

  • Het voorcafé
  • De Bovenbar of Hollandse Bar
  • De Spiegelzaal

Het voorcafé is een sfeervol café en de feestjes hier worden liefkozend voorcafééstjes genoemd. Het is een heerlijk ouderwets bruin café waarin iedereen zich thuis voelt en dat is des te meer een reden om je feestje te vieren in Goor. Er is een sfeervolle bar maar er is ook genoeg plaats om te zitten, te borrelen aan statafels of een dansje te wagen op de sfeervolle houten vloer! Je kunt hier een klein feestje vieren met koffie, drankjes en borrelhapjes maar ook een groot feest met een uitgebreid buffet, live muziek en zelfs met een thema. Alles is hier mogelijk en bovendien helpt de Bebsel met de volledige organisatie dus je hoeft je nergens zorgen over te maken! Er is plaats voor twintig tot ongeveer honderd personen. Je kunt kiezen voor zelfbediening, barbediening of volledige bediening, afhankelijk van je wensen en je budget. Een feestje vieren in goor in het voorcafé kan al vanaf 17,50 per persoon en daarvoor krijg je hapjes en onbeperkt drankjes. De Bovenbar is een heel speciaal barretje. Deze bar ziet er niet uit als een bar zoals je hem eerder hebt gezien, nee, deze bar is ingericht zoals de zondagse kamer van vroeger. Misschien herken je het interieur uit het huis van je grootouders. Een feestje vieren in goor in de Hollandse Bar is garantie voor gezelligheid. Er is plek voor ongeveer veertig mensen die zelf hun drankjes kunnen pakken. Wil je echt een avondje terug naar het verleden? Dan is er zelfs een menu beschikbaar dat past bij het thema van deze bar. De Spiegelzaal is uitermate geschikt voor bruiloften. Deze zaal kan volledig naar wens worden ingericht en gedecoreerd en uiteraard biedt de Bebsel hier weer haar expertise en kennis aan. In deze zaal is ruimte voor maximaal tweehonderd personen en dus geschikt voor een groot feestje vieren in goor. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem natuurlijk ook even een kijkje op www.debebsel.nl. Hier vind je uitgebreidere informatie over de verschillende zalen en arrangementen maar ook mooie sfeerimpressies van de verschillende zalen. Ook vind je hier contactinformatie. Samen met de Bebsel kun je een feestje vieren in goor dat niemand zal vergeten!