Er is niets zo belangrijk als een dak boven je hoofd hebben. En dan het liefst een dak dat goed bedekt is en niet lekt. Dat kan met de epdm dakbedekking van interexpress. Dit is een dakbedekking van topkwaliteit en makkelijk te installeren. De Europese epdm dakbedekking die te koop is bij interexpress is vrij van talk, waardoor deze -in tegenstelling tot de Amerikaanse variant- makkelijk te installeren is. Je hoeft bijvoorbeeld geen extra lijm, primers en flashing tape nodig. De epdm dakbedekking kan makkelijk worden verwerkt en aangebracht worden. Ook kunnen de meeste daken hierdoor met epdm folie grotendeels enkelzijdig verlijmd worden. Dit maakt dat de folie voor epdm dakbedekking zowel voordelig als makkelijk aan te brengen is voor de doe-het-zelver. Ook is de epdm dakbedekking die verkrijgbaar is op de website van interexpress verkrijgbaar in een dikte van wel 1,30mm dikte. De rollen epdm dakbedekking zijn verkrijgbaar rond de 10 euro per vierkante meter. Wil je een kijkje nemen naar welke soorten epdm folie er beschikbaar is? Ga dan naar: https://www.interexpress.nl/epdm-dakbedekking. epdm dakbedekking folie heeft vele voordelen, zoals:

  • Waterdicht
  • Gaat 50 jaar mee
  • Makkelijk te plaatsen
  • Duurzaam synthetisch rubber

Dit maakt het het ideale materiaal om een plat dak of een licht hellend dak mee te bedekken. Dakbedekking krijgt veel te verduren, zoals UV-straling en zware regenval. Hier moet het allemaal tegen bestand zijn en ook nog vele jaren meegaan, zodat je niet jaarlijk de dakbedekking hoeft te vernieuwen. Want dat zou een rotklus zijn! Gelukkig gaat de epdm dakbedekking van interexpress 50 jaar mee! Dus daar heb je helemaal geen omkijken meer naar! Daarnaast heeft epdm dakbedekking veel meer voordelen dan bitumen dakbedekking. De enige twee nadelen zijn dat epdm dakbedekking niet tegen (zwembad)chloor kan en dat het wat meer kost in de aanschafprijs. Maar daar wegen de vele voordelen niet tegenop.

epdm dakbedekking makkelijk zelf aanbrengen

Bij interexpress zijn er drie opties om zelf de epdm folie als dakbedekking aan te brengen:

  1. Epdm folie kopen op rol
  2. Epdm folie kopen op maat voor uw dak
  3. Epdm totaalpakket

Met deze pakketten kan je als doe-het-zelver snel aan de slag. Met name met het totaalpakket, ben je in een keer klaar. De banen folie worden dan op maat van jouw dak geleverd, de juiste hoeveelheid lijm wordt meegeleverd en tevens een pakket voor hemelwaterafvoer. Zo kan je met het epdm totaalpakket zelfstandig aan de slag, zelfs als je niet veel ervaring hebt met het bedekken van een dak. Bij het totaalpakket wordt ook een handleiding bijgeleverd en uiteraard staat het team van interexpress altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen en als je ergens tegenaan loopt. Wat ook fijn is dat je op de website van interexpress instructievideo’s kan vinden over het bedekken van jouw dak. Al vele mensen gingen jou voor in het bedeken van hun dak met epdm folie en uit hun ervaringen blijk dat dit een makkelijke klus is om te klaren. Uiteraard moet je er wel even de tijd voor nemen en soms ook secuur te werk gaan, want je wilt geen lekkend dak. Maar over het algemeen kan je deze klus prima zelf klaren.

Contact met interexpress

Kom je er toch niet uit met het bedeken van jouw dak met epdm folie of wil je graag meer inlichtingen inwinnen over hoe alles in z’n werk gaat? Dan kan je altijd bellen of mailen interexpress. Zij staan altijd voor je klaar en kunnen al jouw vragen beantwoorden.