Als je in de zomer binnen in je eigen woning zit, dan is het daar vaak nog heter dan buiten. Vooral in de avond en nacht heb je last van deze drukkende hitte. Hoewel het in de avond buiten immers wel afkoelt en je kunt genieten van een verkoelende bries, blijft de warmte binnen in je huis gevangen. Je kunt de deuren en ramen allemaal wagenwijd open zetten, maar zodra je gaat slapen en de boel weer sluit, dan is het vaak nog steeds ontzettend benauwd. De ramen open houden is een optie, maar dan heb je wel te maken met het geluid van buiten en een invasie van muggen die het maar wat fijn vinden om lekker binnen rond te zoemen. Als deze situatie zoals hierboven beschreven zich 1 of 2 keer per jaar voordoet, dan is het allemaal nog wel te overzien. Maar het probleem is natuurlijk dat je te maken hebt met zowel een lente als een zomer waarin het ontzettend warm kan worden. Als het dan eenmaal warm is, dan blijft het ook warm. En het is ook niet Hollands warm, want de temperaturen schommelen ook in Nederland tegenwoordig tussen de 30 en 40 graden Celsius. Een airco in Hengelo van Airco Oost Nederland is dan ook geen overbodige luxe. We leven dankzij de klimaatverandering in Nederland gewoon in een tropisch klimaat. Dat betekent dat het in de lente en zomer flink warm kan worden. Dit is ook niet incidenteel, want de afgelopen 4 jaar hebben we in Nederland te maken gehad met warmte, droogtes, hittegolven en recordtemperaturen. Het lijkt er niet op dat dit vanaf nu opeens anders zal gaan worden, want de opwarming van de aarde gaat gewoon door. Het is dan ook voor je eigen comfort thuis wel zo fijn als je een airco in Hengelo installeert. In de winter heb je de kachel aan, want anders zou het immers veel te koud worden. In Spanje hebben ze vaak geen kachel, omdat de temperaturen in de winter vaak relatief hoog blijven. Maar als de klimaatverandering de andere kant opging en het in Spanje juist veel kouder werd, dan zouden ze daar uiteraard ook veel meer kachels installeren. In Spanje hebben ze wel standaard overal airco. Het is dan ook niet zo gek om een airco in Hengelo te kopen, want de temperaturen zullen in de jaren die volgen waarschijnlijk alleen nog maar meer omhoog gaan. Het comfort binnen in je eigen huis zal daardoor dus ook niet heel hoog zijn met zulke extreme temperaturen. Maar met een airco in Hengelo kun je tenminste zelf bepalen hoe warm en hoe koud het in huis is. 

Surf naar airco-oostnederland.nl voor meer informatie over de airco in Hengelo 

Mocht je op zoek zijn naar een airco in Hengelo, dan kun je in eerste instantie terecht op de website van aico-oostnederland.nl. Hier vind je alles wat je moet weten over airco’s en de vele mogelijkheden die je hebt. 

De beste service voor je airco

Als je een airco in Hengelo koopt of al een airco hebt, dan kun je ook bij Airco Oost Nederland terecht voor onderhoud en service. Je kunt dan in ieder geval rekenen op: 

  • Detectie lekker in installatie
  • Reinigen van de filters
  • Testen afvoersysteem