Wil je graag een goedkope afvalcontainer huren? Dan ben je bij Goedkopecontainer.nu aan het juiste adres! Om grootschalig afval in te zamelen, zijn afvalcontainers een ideale oplossing. Je kunt uit ons brede aanbod onder andere containers huren voor bouw- en sloopafval, grofvuil, grond, groenafval, dakafval, hout en schoon puin. Naast deze verschillende afvalstromen, kun je bij ons zowel kleine als grote afvalcontainers huren tegen de beste prijs! Alle prijzen zijn inclusief btw, ophaal-, bezorg- en verwerkingskosten. Wil je snel een grote container huren? Als je voor 15:00 uur besteld, wordt de container de volgende dag al geleverd! Goedkopecontainer.nu staat klaar voor zakelijke en particuliere klanten. Ook een container huren voor jouw afval? Bestel dan eenvoudig en snel online via onze overzichtelijke website.

Grote afvalcontainers huur je bij Goedkopecontainer.nu!

Wanneer je aan de slag gaat met een grote opruim- of verbouwingsklus, is een afvalcontainer een ideale uitkomst voor al het vrijkomende afval. Zit je na te denken over welke container(s) je nodig hebt? Bekijk dan op onze website het overzicht met containers en het bijbehorende vuil. Uiteraard willen wij jou graag op maat adviseren over de beste mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wil je nu een afvalcontainer huren? Bezoek dan onze website en met een paar muisklikken bestel je eenvoudig en snel jouw afvaloplossing! Wij hebben speciaal om jou een beter beeld te geven over onze diensten, diverse bedrijfsvideo’s opgenomen van onze werkwijze. Deze vind je tevens op de website. Aangezien containers flinke afmetingen kunnen hebben, is het verstandig om eerst na te gaan of je een vergunning nodig hebt voor het laten plaatsen van een grote container. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kun je uiteraard contact opnemen met jouw gemeente, ons telefonisch bereiken via 085-003 0311 of per mail info@goedkopecontainer.nu.

Levering en toepassing gehuurde containers

Indien onze containers op werkdagen voor 15:00 uur zijn besteld en betaald, worden deze de volgende werkdag al geleverd. Dit geldt in heel Nederland! Vanwege de drukte kan het voorkomen dat jouw container later op de dag wordt geplaatst. Wil je vroeg aan de slag en er zeker van zijn dat de container er op tijd is, kies er dan voor om de container een dag eerder te laten plaatsen. Wij adviseren om tijdens deze plaatsing aanwezig te zijn, zodat je kunt aangeven waar de afvalcontainer geplaatst mag worden. Indien je niet aanwezig bent, zal dit gebeuren naar inzicht van onze chauffeur. Achteraf verplaatsen is mogelijk tegen een meerprijs. Is de container vol? Laat het ons weten, dan komen wij de afvalcontainer ophalen en indien gewenst vervangen voor een nieuwe, zodat je door kunt. De container mag niet hoger dan 20 cm tot boven de rand worden beladen en het afval mag er onderweg niet uit kunnen vallen.

Pluspunten afvalcontainer huren bij Goedkopecontainer.nu:

  • Afvalcontainer huren voor de laagste prijs
  • Bestemd voor diverse afvalstromen
  • Duidelijk overzicht afval en bijbehorende containers online
  • Persoonlijk advies indien gewenst
  • Uitgebreid aanbod containers in diverse maten; 3 – 10 m³
  • Voor 15:00 uur besteld op werkdagen, is de volgende dag geleverd
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Werkzaam in heel Nederland

Wil je een afvalcontainer huren? Bestel dan gelijk jouw container via de website van Goedkopecontainer.nu. Ideaal als je gaat verbouwen, een grote schoonmaak houd of wanneer de tuin onder handen wordt genomen. Bekijk onze website voor meer informatie: goedkopecontainer.nu of neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer…