Elk bedrijf dat 3×80 Ampère gebruikt en dus meer dan 100.000 KWh per jaar verbruikt valt onder de grootzakelijk energie verbruiker. Dat hoeven we u wellicht niet eens uit te leggen omdat u hier al jaren aan voldoet. Wilt u echter de leverancier van uw grootzakelijk energie jaarlijks opnieuw uitzoeken zodat u te allen tijde kunt profiteren van de beste deal, dan bent u op onze website aan het juiste adres. Afhankelijk van de contractduur kunt u na één jaar of langer van leverancier veranderen maar ook van type abonnement. Wellicht besluit u dat ook voor uw bedrijf de tijd is aangebroken om te stoppen met aardgas. Dat is een duurzaam besluit dat wij volle steunen. Want in Nederland worden er steeds minder aardgasaansluitingen gebouwd en verdwijnen ze uit bestaande huizen en bedrijfspanden. Dat betekent echter wel dat u het verlies van dit gas moet compenseren met meer grootzakelijk energie in de vorm van stroom. En dat is dan ook zeker een reden om bij ons uw grootzakelijk energie te vergelijken. Ook op andere manieren kunt u op een veel duurzamere methode omgaan met uw verbruik. Kies er bijvoorbeeld voor om te investeren in zonnepanelen, in windenergie of andere vormen van groene stroom. Mocht u trouwens zelf zonne-energie opwekken en u houdt grote hoeveelheden energie over, dan kunt u dat wellicht naar uw energieleverancier sturen. Daar kunnen consumenten maar ook bedrijven een aardig zakcentje aan overhouden.

Regel het grootzakelijk energie voor uw bedrijf tijdig

Om grootzakelijk energie uit te zoeken bij energie-zakelijk.nl is het belangrijk dat u eerst op “grootzakelijk energie vergelijken” klikt. Vervolgens vult u het adres van uw vestiging in zodat we een overzicht kunnen maken van alle leveranciers bij u in de regio. Ook kunt u aangeven hoeveel grootzakelijk energie u op dit moment verbruikt. Op basis van deze gegevens wordt voor ons duidelijk welke leverancier er in onze ogen het beste bij uw wensen en verbruik passen. Het is dan aan u om een weloverwogen keuze te maken. Maar wat zijn uw vereisten? Wat vindt u het meest belangrijk?

  • Gaat het er puur om dat u economisch op vooruit gaat en kiest u daarom voor de deal waarmee u het meest goedkoop uit bent?
  • Of speelt een duurzame ontwikkeling ook een rol en wilt u liever iets meer betalen voor groene energie?
  • En kiest u er trouwens voor om de gaskraan dicht te draaien of wilt u liever nog een paar jaar aardgas gebruiken?

We doen ons best om elke dag weer een actueel aanbod te kunnen bieden van de diverse abonnementen van de diverse energieleveranciers in Nederland. Dan hebben we het over de bekende bedrijven zoals Nuon en Essent maar ook over iets kleinere bedrijven zoals Qurrent en Oxxio. Naast het grootzakelijk energie kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht als u een overzicht met opties wilt inzien als u een ZZP-bedrijfje hebt, een eenmanszaak bent gestart of een MKB-bedrijf hebt.

Hebt u vragen over ons systeem? Neem dan even contact op

Mocht u foutjes hebben ontdekt, vragen hebben over onze werkwijze of simpelweg een tip hebben dan hopen we dat u contact met ons wilt opnemen. We staan op werkdagen telefonisch voor u klaar en ook via de mail beantwoorden we zo spoedig mogelijk alle prangende kwesties. Vergeet niet om deze website te bookmarken zodat u jaarlijks een kijkje kunt nemen en u op tijd kunt overstappen als dat voordeliger of duurzamer uitpakt. Mocht u alle begrippen en termen graag eens wat beter leren dan kunt u de uitgebreide definities vinden onder het kopje “begrippen”.