Begint u al aardig te kalen maar bent u nog erg jong? Bent u het meer dan zat dat u last hebt van uw genen en wilt u daarom graag een haartransplantatie in Turkije laten uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want we beschikken over een moderne kliniek in dit verre land. U krijgt daar overigens te maken met Nederlandssprekende artsen die in Nederland hebben gestudeerd. Als u een haartransplantatie in Turkije laat doen dan kunt u er ook prima een vakantie aan vastplakken. We raden het u wel aan om dat van te voren te doen want na de haartransplantatie in Turkije is het wel van belang dat u het een tijdje rustig aan doet zodat de getransplanteerde haren goed kunnen gedijen. Doorgaans is een enkele behandeling maar dan voldoende, zeker als u nadien uw haar goed verzorgt. Uiteraard is er wel een keuring nadat u een haartransplantatie in Turkije hebt gedaan en die keuring is gewoon in Nederland. Maar waarom een haartransplantatie in Turkije bij esteworld-haartransplantatie.nl? De reden is erg eenvoudig en ligt wellicht al wel op het puntje van uw tong: de kosten zijn veel lager. De kans is namelijk aanzienlijk groot dat u deze ingreep niet in uw ziektekostenpakket hebt opgenomen. Dat betekent dat een dergelijke cosmetische ingreep niet door uw verzekeraar wordt vergoed. En aangezien u toch al 385 euro aan eigen risico kwijt bent, is het verstandig om de overige kosten zo laag mogelijk te houden. Laat u een haartransplantatie in Turkije uitvoeren bij Esteworld dan krijgt u alle zorg die u ook in Nederland mag verwachten, maar dan in een prettig land met een zeer aangenaam klimaat dat de groei enkel bevorderd. En als grootste voordeel is het simpelweg een feit dat u dan geen dief van de portemonnee zult zijn!

Had u al aan een haartransplantatie in Turkije gedacht?

Klinkt een haartransplantatie in Turkije u nu al als muziek in de oren? Dan zullen deze voordelen u ongetwijfeld helemaal over de streep trekken:

  • U krijgt direct te maken met de kliniek en zijn personeel en dus niet met tussenpersonen,
  • De begeleiding in de kliniek is in het Nederlands en na de behandeling krijgt u in Nederland een nabehandeling door een haarspecialist. Het eerste consult is overigens altijd geheel gratis,
  • Velen zijn u al voorgegaan waaronder diverse beroemde Nederlanders en Belgen,
  • Het is overigens compleet ongevaarlijk en mede daarom voldoet het aan alle keurmerken en is het goedgekeurd door het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid.

Komt u dus ook eens langs voor en eerste adviesgesprek. We kunnen u dan direct alles vertellen over de haartransplantatie in Turkije. Wat moet u doen qua voorbereiding en wat moet u nadien doen. We leggen het u haarfijn uit en om u alvast in te lezen kunt u diverse interessante informatie alvast op de website doornemen. Sterker nog, u kunt de ingreep zelfs bekijken want u vindt er diverse interessante videofragmenten van zowel de transplantatie als de locatie. U hoort al deze positieve verhalen natuurlijk van onszelf. Leest u daarom ook even de ervaringen van anderen door. Wellicht dat zij u nog van interessante weetjes kunnen voorzien.

Maak vandaag alvast een afspraak met het kantoor in Nederland

Wilt u graag een consult? Dan kunt u via de mail maar ook telefonisch contact met ons opnemen. Op de website vindt u in principe alle contactgegevens van ons kantoor in IJsselstein. We brengen u graag even in contact met de contactpersoon, Hidde Theunissen. Hij is tevens ervaringsdeskundige want hij heeft in 2011 een haartransplantatie in Turkije ondergaan!