Nog niet zo heel lang gelden reed ik in mijn auto en toen merkte ik dat er iets mis was met mijn wagen. Hij maakte namelijk een heel raar geluid en ik wist niet precies wat dit was. Het was mij echter wel meteen duidelijk dat er iets niet goed was en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik zelf iets kon vinden wat niet in de haak was. Ik heb echter helemaal geen verstand van auto’s en daarom heb ik de motorkap ook maar snel weer dicht geklapt want ik was bang dat ik de schade misschien alleen maar zou vergroten. Ik ben daarom maar eens op zoek gegaan naar een bedrijf dat mijn auto kon maken. Ik woon zelf om de hoek bij garage Poeldijk en vandaar dat ik eens op de site van dit bedrijf heb gekeken om te zien of zij mijn auto konden maken. Op de site van garage Poeldijk las ik dat ik hier goede service mocht verwachten en dat was precies waar ik naar op zoek was. Hier las ik dat men mij hier de nodige kilometers in mijn auto toewenst en dat sprak mij heel erg aan. Ik heb daarom snel even contact opgenomen met de mensen van garage Poeldijk omdat zij mij dit vroegen op hun site. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die mij heel vriendelijk te woord stond. Hij vertelde mij dat ik mijn wagen nog diezelfde dag wel even langs kon brengen. Dat was heel prettig omdat ik mijn wagen ook niet heel erg lang kon missen. Ik heb hem daarom meteen naar garage Poeldijk en toen zijn zij ook meteen gaan kijken naar wat er allemaal mis was. Nog diezelfde dag werd ik gebeld en werd mij verteld dat mijn uitlaat lek was. Daar was ik zelf nooit opgekomen en ik heb gevraagd aan de medewerker van garage Poeldijk hoe duur het zou worden om dit te laten repareren. Hij vertelde mij dat ze de kosten graag laag wilden houden en vandaar dat ze een stuk ijzer over het lek zouden lassen. Dat scheelde mij een hoop geld zonder dat ik op de kwaliteit van het werk hoefde in te leveren. Dat vond ik een heel goede deal.

Dankzij garage Poeldijk rijd ik weer met een vertrouwd gevoel

De volgende dag kon ik mijn wagen alweer ophalen bij garage Poeldijk en ik merkte meteen dat mijn auto heel anders klonk. Dat vond ik heel erg prettig om te merken en ik ben de mensen van garage Poeldijk dus ook heel dankbaar dat zij mij zo goed hebben weten te helpen. Zoals ik ook al op de site had gelezen, kreeg ik hier de goede service die men mij beloofd had. Mijn auto is weer helemaal in orde en ik merkte zelfs dat ze ook de ruitenwisservloeistof hadden bijgevuld. Dat vond ik heel erg aardig en ik ben deze mensen dan ook heel erg dankbaar. Mocht u ook een goede vakman zoeken, dan raad ik u garage Poeldijk van harte aan.

Mijn wagen is weer als nieuw

Mijn auto is weer helemaal picobello en daar geniet ik iedere dag weer van. Mocht een bedrijf zoeken dat uw auto kan repareren, dan raad ik dit bedrijf van harte aan. U kunt hen inschakelen voor:

  • allerhande reparaties aan uw wagen
  • het uitvoeren van de jaarlijkse apk keuring
  • het laten vervangen van uw banden

Kijk voor meer informatie even op de site van AutobedrijfPoeldijk.nl. Hier kunt u ook foto’s bekijken van de werkplaats van dit bedrijf.