Het bestellen van een prothese bh volgt voor veel vrouwen na een ingrijpende periode. Wellicht heeft u ook een mastectomie ondergaan. Deze gedeeltelijke of totale verwijdering van uw borst(en) heeft waarschijnlijk grote impact op u gehad. Als u eraan toe bent om een prothese bh te kopen wilt u natuurlijk op een begripvolle en discrete manier worden geholpen. Er bestaan gelukkig speciale adressen voor prothese bh’s, zoals Mammella Specials. Hier is het mogelijk allerlei prothese bh’s, badkleding en ondermode te kopen die geschikt zijn om te dragen met een prothese. Doorgaans is het niet meer mogelijk conventionele ondermode te dragen. BH’s uit de reguliere winkels zijn immers niet gemaakt op protheses. Als u deze wel draagt met een prothese bestaat de kans dat uw prothese niet goed op zijn plaats blijft zitten. De prothese bh die u bij Mammella Specials koopt is speciaal gemaakt voor uw prothese. U kunt deze dus vol vertrouwen dragen na uw operatie. Ook als u alleen informatie wilt over een prothese bh kunt u terecht bij Mammella Specials. Kijk voor meer informatie eens op de website, via https://www.mammellaspecials.nl/contents/nl/lp1.html. Onze medewerkers helpen u graag verder, ook als u nog niet toe bent aan een prothese bh. Vaak krijgen wij vragen over:

  • Bh-maten
  • Bevestiging van prothese
  • Kosten
  • Levertijden

Een deel van deze informatie is op onze website terug te vinden. Een deel is ook persoonlijk, want afhankelijk van uw unieke situatie. Daarom vinden wij het prettig met u door te nemen wat u wilt. De winkel van Mammella Specials is te vinden in Ter Aar, en deze is alleen op afspraak open. Bel ons dus vooral voor het maken van een afspraak. Wij nemen alle tijd om met u door te nemen wat uw wensen zijn. Op de laatste zondag van de maand kunt u ook vrijblijvend eens binnenlopen, om kennis met ons te maken.

Bijpassend ondergoed bij prothese bh

Als u overweegt een prothese bh te kopen wilt u misschien ook bijpassende slips. Dat is mogelijk bij Mammella Specials. Wij bieden ondermode aan die geschikt is voor mensen die een prothese dragen, in diverse kleuren en uitvoeringen. U kunt dan denken aan slips, maar ook hemdjes en badmode. Met bijpassend ondergoed voelen de meeste mensen zich weer prettig. Het is jammer om een niet bij elkaar passende set te moeten dragen omdat u een prothese bh draagt. Daarom zorgt Mammella Specials ervoor dat dit niet hoeft, en dat u alle bh’s kunt aanschaffen mét bijpassende slip en hemd. Als u al weet welke maat ondergoed u nodig heeft biedt Mammella Specials de mogelijkheid online te bestellen. Zo kunt u net als ieder ander uw ondergoed gewoon online bestellen, zonder dat u hiervoor de deur uit moet. Dat is wel zo handig.

Prothese aan laten meten

Meestal wordt een prothese aangemeten in het ziekenhuis, of bij een specialist voor protheses. Ook bij hen is bekend dat Mammella Specials ondergoed aanbiedt dat gedragen kan worden met een prothese. Vragen over uw prothese, of uw prothese bh in combinatie met uw prothese? Dan kunt u bij ons terecht, maar uw vragen kunt u ook stellen bij uw behandeld arts. Wij werken graag met u samen om u passende ondermode te kunnen verschaffen. U kunt altijd contact opnemen met ons via de website: mammellaspecials.nl. Wij helpen al vele jaren vrouwen met een prothese. Zij voelen zich met onze ondermode vrijer en meer vrouw, bijvoorbeeld omdat ze eindelijk weer kunnen zwemmen zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken. Wij helpen u hier graag bij.