Als je op zoek bent naar een unieke vakantie omdat je de campings in Frankrijk wel zo ongeveer allemaal gezien hebt, zou je eens kunnen kijken of naar Tanzania reizen of de Kilimanjaro beklimmen iets voor jou zijn. Dit zijn namelijk beiden ontzettend unieke bestemmingen en een once in a life time ervaring. Eigenlijk zou iedereen een keer in zijn leven naar Tanzania moeten reizen of de Kilimanjaro beklimmen. Als je er het geld voor hebt en je fysieke conditie staat zo’n lange reis toe, twijfel dan niet langer en boek één van deze twee geweldige opties. Als je je al wat langer oriënteert en al besloten hebt naar Tanzania te reizen of de Kilimanjaro te gaan beklimmen, dan heb je vast al eens gehoord van de bijzonder reisorganisatie Sundowner (https://www.sundowner.nl.) Sundowner is een echte reisspecialist als het gaat om wildlife en natuurreizen wereldwijd. Bij Sundowner kun je reizen boeken naar allerlei verschillende bestemmingen over de hele wereld, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze zijn samengesteld met de focus op de schoonheid van de natuur en al het leven dat zich erin bevindt. Geen saaie camping dus, of drukke hotels vol met toeristen. Bij Sundowner vindt je unieke vakanties, middenin de natuur, een perfecte reisorganisatie om in te schakelen voor wie bijvoorbeeld naar de Malediven of Tanzania wil reizen of de Kilimanjaro wil beklimmen. 

Waarom naar Tanzania reizen of de Kilimanjaro beklimmen?

Veel mensen vragen zich af wat er dan zo uniek is aan naar Tanzania reizen of bijvoorbeeld de Kilimanjaro beklimmen. Ze zijn hun vakanties gewend in luxe hotels en saaie bestemmingen zoals de kust van Frankrijk en Spanje. Ze vinden het ontzettend eng om uit hun comfort zone te stappen en iets unieks te boeken, bij Sundowner bijvoorbeeld. Wat ze meestal niet beseffen is dat ervaringen zoals naar Tanzania reizen of de Kilimanjaro beklimmen een enorme indruk kunnen achterlaten, die ze hun hele leven bijblijft. De natuur is onvoorstelbaar mooi en het is zonde om je vakanties enkel in hotels en saaie dorpjes en stadjes door te brengen die er gerust allemaal leuk uitzien, maar waar de puurheid van de natuur in al haar facetten onzichtbaar is. Zoiets moet je zien en meemaken, en daarvoor ga je dus naar Sundowner. Bij Sundowner boek je die bijzondere wildlife- en natuurreizen, zoals naar:

  • Kenia
  • Rwanda
  • Canada
  • Alaska
  • Rusland
  • China

Met Sundowner kun je zelfs het Antarctische schiereiland bezoeken. Heb je ook iemand horen vertellen dat die daar geweest is? Waarschijnlijk niet! Dit komt doordat het organiseren van zo’n trip ontzettend veel kennis vereist van het gebied. De mensen van Sundowner hebben die kennis, dus kun je gerust je tripje naar zo’n bijzondere bestemming bij ze boeken.

De verschillende opties van Sundowner

Of je nu in je eentje wil reizen of in een groep, alles kan bij Sundowner. Je kunt zowel een reis op maat samenstellen of deelnemen aan een vooraf georganiseerde trip. Of je nu besloten hebt een reis naar China, Nepal of de binnenlanden van Noorwegen te boeken, of natuurlijk naar Tanzania wil reizen of de Kilimanjaro beklimmen, bij Sundowner kun je die reis precies samenstellen zoals jij het wil, met het gezelschap dat jij wil. En reis je liever in je eentje? Dat kan natuurlijk ook, de echte avonturiers onder ons hebben namelijk geen gezelschap nodig om te kunnen genieten van de schoonheid van de natuur. Heb je interesse? Bezoek dan snel de website van Sundowner en zoek de voor jou ideale en meest bijzondere wildlife- of natuurreis uit, fijne reis gewenst!