Bij ons op school hebben we een aantal nieuwe vergadertafels besteld via www.shiraz.nl. Dat was echt wel heel hard nodig. Ik werk als conciërge bij ons op school en heb al vaker met de directie overleg gehad over de aanschaf van nieuwe vergadertafels. De oude tafels konden gewoon echt niet meer. Ze waren verouderd en instabiel en het waren niet eens echte vergadertafels. We hebben ruim vijftien jaar lang in een kring rondom twee veel te kleine kantinetafels gezeten. Het werd nu echt wel tijd dat we hier eens een keer verandering in zouden aanbrengen. Nu had mijn vrouw mij op de site van Shiraz Office Furniture gewezen, omdat zij met het bedrijf waar zij werkt hier goed geslaagd waren voor een vergadertafel. Ik ben toen eens op de website gaan kijken en kwam er achter dat hier heel goed verschillende vergadertafels verkrijgbaar waren met:

  • Verschillende prijzen
  • Verschillende formaten
  • Passende stoelen

Dit zou de directie nog wel eens kunnen overtuigen van het feit dat wij in onze beide vergaderruimtes nieuwe vergadertafels moesten plaatsen. Dan konden de kantinetafels ook weer terug naar de kantine, want ook hier kunnen we de tafels en zitplekken goed gebruiken. Ik ben toen heel toepasselijk met de directeur om tafel gegaan en heb hem laten zien wat nieuwe vergadertafels zouden kosten, maar ons ook zouden opleveren.

Vergadertafels voor een toonbare vergaderruimte

Door het gebrek aan goede vergadertafels in onze vergaderruimtes hebben we ook een beetje het stempel van een zuinige school gekregen. Steeds als er bezoek kwam of er kwamen ouders op gesprek, dan kwam er wel commentaar over het feit dat er geen goede vergadertafels beschikbaar zijn. Dat is best gênant. Als onderwijsinstelling wil je toch heel duidelijk een goede indruk achter laten bij gasten en bij ouders, omdat zij er ook voor zorgen dat er voldoende kinderen naar deze school blijven gaan. Dit argument heeft de directeur over de streep getrokken, waarmee hij in overleg is gegaan met alle betrokkenen en heeft gekeken of er een budget voor nieuwe vergadertafels vrijgemaakt kon worden. Het grappige daaraan is dat er toen opeens van alles mogelijk bleek te zijn. Niet alleen mocht ik nieuwe tafels gaan bestellen voor de vergaderruimtes, maar ze waren het er nu over eens dat we meteen ook goede vergaderstoelen bij Shiraz Office Furniture konden kopen én dat er boven elke vergadertafel ook een mooie lamp moest komen. Waar dit budget opeens vandaan kwam, ik heb geen idee, maar blij was ik wel. Dit is echt een project naar mijn hart en ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar een mooie vergadertafel met bijpassende stoelen en een goede lamp erboven. Shiraz Office Furniture is daarbij zeer hulpvaardig geweest, want samen met hen heb ik een mooie en passende inrichting kunnen creëren van beide vergaderruimtes.

De ondersteuning van Shiraz Office Furniture

Samen met een medewerkster van Shiraz Office Furniture heb ik het plan doorgenomen voor de vergaderruimtes van onze school. We hebben gekeken naar de afmetingen en naar het aantal personen dat er maximaal aan de vergadertafels moet kunnen plaats nemen. We hebben daarnaast ook gekeken naar de functionaliteiten, want sommige van dit soort tafels worden geleverd met stroompunten zodat bijvoorbeeld een beamer of een laptop heel eenvoudig op het stroomnet aangesloten kan worden, zonder dat de stopcontacten heel erg in het oog springen. Daarna zijn we op zoek gegaan naar mooie bijpassende stoelen en goede verlichting voor boven de tafels. Uiteindelijk heb ik alles binnen budget kunnen bestellen bij Shiraz Office Furniture en nadat het meubilair geleverd is en op zijn plek gezet is, zien de vergaderruimtes er weer heel representatief uit.