Voor vrijwel alle bedrijven en organisaties is het belangrijk dat er schoonmaakdiensten worden aangeboden die ervoor zorgen dat een bedrijfspand naar behoren schoongemaakt word. Denk daarbij aan diverse diensten zoals het schoonmaken van sanitair, vloeren, gevels, ramen, kantoorruimtes en andere ruimtes waar bedrijven en organisaties mee te maken hebben. Dit is echter nog niet alles, want de schoonmaakdiensten worden ook gewenst door bijvoorbeeld onderwijsinstellingen als scholen en cursuscentra, gezondheidscentra als ziekenhuizen en publieke ruimtes van bijvoorbeeld winkelcentra tot overheidsgebouwen. De schoonmaakdiensten van Balans zijn heel breed. Doordat Schoonmaakbedrijf Balans met ruim 400 schoonmakers werkt, kan op veel verschillende plaatsen worden schoongemaakt. Balans is als bedrijf gevestigd in Sint Pancras, maar actief in vele steden en regio’s. Zo kunnen de schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Balans worden afgenomen door alle bedrijven, organisaties en instellingen in:

  • Rotterdam
  • Dordrecht
  • Amstelveen
  • Bodegraven
  • Haarlem
  • Leiden
  • Oegstgeest
  • Purmerend
  • Zaandam
  • Zoetermeer

In al deze plaatsen is Schoonmaakbedrijf Balans inmiddels ook al actief. Verschillende bedrijven en overheidsinstanties maken al gebruik van de schoonmaakdiensten, maar ook diverse sportcentra, winkelcentra, medische centra en scholengemeenschappen zijn reeds lange tijd klant bij Schoonmaakbedrijf Balans. En dat tot volle tevredenheid, want de klanttevredenheid van Schoonmaakbedrijf Balans is zeer hoog. De schoonmaakdiensten worden zelfs afgenomen door organisators van evenementen om voorafgaand en naderhand dat er een evenement plaatsvindt de schoonmaak uit te laten voeren. Een bredere dienstverlening van een schoonmaakbedrijf is daarmee haast niet denkbaar.

Schoonmaakdiensten voor vastgoedbeheerders

Schoonmaakbedrijf Balans heeft onder de schoonmaakdiensten ook de huismeesterdiensten geschaard. Daarbij is dit schoonmaakbedrijf ook inzetbaar voor bijvoorbeeld VvE schoonmaak, waarbij appartementencomplexen en flats worden schoongehouden. De schoonmaak van dit soort gebouwen kan heel breed worden opgevat. Het begint natuurlijk bij het schoonhouden van de entree. Dit is immers het visitekaartje van het gebouw. Dit betekent echter ook dat buiten de entree schoongemaakt kan worden, waarbij, bijvoorbeeld, het trottoir rondom de entree schoon gehouden wordt. De schoonmaakdiensten breiden zich verder uit over het trappenhuis, de lift, de portiek of galerij en kan zelfs het verwijderen van spinnenwebben door het gebouw bevatten. Ook de ramen kunnen schoongemaakt worden door Schoonmaakbedrijf Balans. Deze schoonmaakdiensten worden door diverse verenigingen van eigenaren al ingezet, maar ook door vastgoedbeheerders die publiekelijk opengestelde panden beheren, met commerciële doeleinden. Denk maar aan een winkelcentrum, waarbij de paden en de openbare ruimtes goed schoongehouden moeten worden. Winkels kunnen daarbij de dienstverlening eveneens afnemen, zodat de schoonmaak aansluitend kan plaatsvinden met de schoonmaak die voor de openbare ruimtes wordt geleverd. Ook niet-commerciële instellingen, die wel binnen dit soort publieke centra zijn gevestigd, kunnen de schoonmaakdiensten afnemen. Zo hebben bibliotheken veel baat bij grondige schoonmaak van het pand, net als sportcentra, apotheken en kinderdagverblijven. Op dit soort plekken is hygiëne zelfs van heel groot belang. De dienstverlening die Schoonmaakbedrijf Balans levert is daarom op maat af te nemen, waarbij de wensen en eisen voor de schoon te maken locatie kunnen worden opgenomen in het schoonmaakplan dat wordt opgesteld voor het schoon te maken pand.

Schoonmaak op maat

Schoonmaakbedrijf Balans staat u graag tot dienst, onder ander door een plan op maat te maken dat past bij u en uw organisatie. Op basis van de huidige situatie wordt een eerste voorzet voor het plan gemaakt, waarbij u kunt aangeven welke zaken voor u belangrijk zijn en u daarom terug wilt zien komen in het schoonmaakplan. Schoonmaakbedrijf Balans houdt daar rekening mee en probeert zo dicht mogelijk uw wensen en eisen te benaderen in een passend voorstel. Samen kunt u dan bepalen wat de frequentie is waarop er schoongemaakt wordt en op welke tijden u eventueel wilt dat de schoonmakers aanwezig zijn. Schoonmaakbedrijf balans biedt daarmee een flexibele dienstverlening voor ieder bedrijf of elke organisatie. Kijk voor meer informatie op balansschoonmaak.nl/.