Onze hond heeft een tijdje geleden heel veel kale plekken gekregen. Wij vonden dit zorgwekkend want de hond was altijd in heel goede conditie en in een keer zag hij er heel veel slechter uit. Wij hebben daarom gekeken wat de oorzaak van deze problemen kon zijn en wij hebben toen allerlei dingen geprobeerd. Wij meenden dat hij misschien wel ziek was en dus hebben wij een afspraak gemaakt met de dierenarts. Deze heeft hem heel grondig onderzocht en toen is gebleken dat hij allergisch was voor het voedsel dat wij hem gaven. Dat was aan de ene kant goed nieuws, want dan zouden wij dit voedsel gewoon moeten veranderen om de hond weer in goede staat te brengen. Toch was het ook weer lastig want wij moesten er zeker van zijn dat wij het juiste hondenvoer voor hem zouden bestellen. Het vorige hondenvoer hadden wij gewoon in de supermarkt gekocht en vandaar dat wij dus deze keer niet weer naar de supermarkt wilden gaan. Wij hebben daarom gekeken waar wij wel goed hondenvoer konden krijgen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken. Wij hadden namelijk geen zin om stad en land af te moeten zoeken bij allerlei winkels om steeds maar weer te horen te krijgen dat wij daar niet het juiste hondenvoer zouden kunnen kopen. Wij hebben daarom gekeken of wij op het internet een goede site konden vinden waar wij hondenvoer konden kopen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van animalfoodexpress.nl konden gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden en ik heb toen gezien dat ze hier ook het hondenvoer verkochten waar wij naar op zoek waren. Wat wij heel fijn vonden om te merken, was dat dit hondenvoer ook nog eens heel veel goedkoper was. Daar waren wij naar op zoek en wij hebben daarom meteen gekeken hoe wij hier een bestelling konden plaatsen. Wij wilden namelijk graag dit hondenvoer proberen want de verwachtingen van dit hondenvoer waren erg hoog. 

Dit hondenvoer bevalt onze hond heel erg goed

Wij hebben onze hond zijn nieuwe hondenvoer gegeven en wij merkten dat hij het veel gulziger opat dan zijn oude hondenvoer. Dat leek ons al een heel goed teken. Hij eet dit voer nu ongeveer twee weken en wij merken dat hij zich heel veel beter voelt. Dat is ideaal want wij kunnen het niet aanzien dat het onze hond niet goed gaat. Wij zien ook dat de kale plekken wegtrekken en dus zijn wij heel blij dat wij dit hondenvoer gekocht hebben. 

Wilt u ook het beste voor uw hond? 

Mocht u ook het beste voor uw hond willen, dan raad ik u aan om een keer naar animalfoodexpress.nl te gaan omdat:

  • u hier kunt zien welke soorten hondenvoer u hier allemaal kunt kopen 
  • u hier heel goed vers voer kunt kopen
  • u hier altijd voor een heel goede prijs inkopen kunt doen 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd even op de site kijken. Daar vindt u meer tekst een uitleg over het aangeboden voer.