Voor iedere aanstaande grootouder is het een vanzelfsprekend cadeautje voor uw kinderen en kleinkind: koop kinderwagens! Want kinderwagens komen altijd als geroepen, zeker als de baby al wat ouder is en niet meer in een wieg rondgereden hoeft te worden. De huidige moderne kinderwagen is trouwens multifunctioneel zodat u ze op een wat latere leeftijd ook als buggy kunt gebruiken. Wij verkopen in ieder geval een keur aan kinderwagens van het bekende merk “BabyActive”. Kijkt u maar eens op ehouse.nl. U vindt er trouwens naast de singuliere kinderwagens ook wagens als u bijvoorbeeld een tweeling of zelfs een drieling hebt gekregen. Ziet u uzelf al over straat lopen met een dergelijke wagen? Het lijkt misschien lang, maar negen maanden vliegen voorbij. In die tussentijd hebt u nog heel wat te regelen. Van praktische zaken zoals het inrichten van de babykamer en de aankoop van allerlei babyspullen waaronder natuurlijk een van deze kinderwagens tot aan het inschrijven bij de huisarts, de peuterspeelzaal en diverse andere instanties. Dat uw ouders deze wagen voor u kopen is dan ook zeker mooi meegenomen. Misschien dat uw familie of vrienden om ideeën vragen. Wellicht is het dan een leuk idee dat ze met zijn allen een rijdende wieg kopen op onze website? En als u liever zelf als aanstaande ouders tussen onze kinderwagens wilt kijken om er vervolgens een online te bestellen, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

Maak vandaag nog uw keuze tussen de vele kinderwagens

Onze kinderwagens zijn zeer exclusief en kunnen tegen een stootje. U zult dan ook niet de grip kunnen verliezen tijdens een heftige storm. Stelt u zich maar niet voor wat er kan gebeuren als u een tweedehandse en half versleten buggy gebruikt in plaats van een van onze nieuwe kinderwagens. Natuurlijk kunt u op vele producten voor uw kind besparen. We denken aan babykleding en de meubels in de babykamer. Maar u wilt waarschijnlijk wel nieuwe kinderwagens. Uw kind is ongetwijfeld de belangrijkste persoon op aarde en daarom wilt u niet dat hij of zij ook maar enig risico loopt. Onze wagens hebben een stoere retro look en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Zo is er altijd wel een model te vinden dat het beste bij uw stijl en interieur past. Het is zeer eenvoudig in een vloeiende beweging in- en uit- te klappen zodat u deze kinderwagens eenvoudig mee kunt nemen in uw auto, ongeacht de grootte van de kofferbak. Hoe werkt het online bestellen bij ehouse?

  • Maak eerst uw keuze in ons assortiment en voeg het product toe aan uw digitale winkelmandje,
  • Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in,
  • Dan kunt u het bedrag direct overmaken met behulp van iDEAL, PayPal of creditcard,
  • U ontvangt ten slotte de bevestiging in uw inbox en we laten het u weten als de wagen uw kant op komt.

Als u vandaag bestelt dan wordt het product morgen al thuisbezorgd

U vindt direct de totaalprijs van al onze producten op onze website. Het is altijd inclusief btw en er zijn verder geen adders onder het gras. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening, kortom: de verzending is geheel gratis. Mocht u toch niet zo tevreden zijn over het product, mocht u de verkeerde kleur hebben besteld of is er iets kapot gegaan tijdens de bezorging, dan kunt u het product binnen 14 dagen retour zenden. U krijgt dan of uw geld terug of een alternatieve wagen toegestuurd. Is het trouwens een cadeau? Dan kunt u het direct laten bezorgen op het adres van de aanstaande ouders. Dat is nog eens een verrassing voor hen!