Ik ben altijd aan het werk op kantoor en ik merk dat ik daardoor een verkeerde houding aanleer. Bovendien merk ik dat ik na een uur zitten, helemaal niet meer productief ben en dat is iets wat ik heel erg vervelend vind. Ik wil namelijk goede prestaties kunnen leveren en als ik altijd maar zit, merk ik dat ik niet het beste uit mezelf haal. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik het mijzelf wat gemakkelijker en comfortabeler kon maken. Ik heb toen gezien dat je vandaag de dag ook aan een zit-sta werkplek kunt werken. Dat sprak mij meteen heel erg aan omdat je met een dergelijke zit-sta werkplek zeker kunt zijn dat je niet een verkeerde houding aanneemt. Het leek mij heel lekker om ook aan mijn bureau te kunnen staan en ik ben daarom gaan kijken of ik een zit-sta werkplek zou kunnen regelen. Ik ben gaan kijken waar ik op het internet meer informatie zou kunnen vinden over een dergelijke zit-sta werkplek en ik heb toen al heel snel de site van shiraz.nl gevonden. Deze aanbieder heeft alles op het gebied van kantoormeubelen en dergelijke en ik wilde daarom graag weten wat ik hier allemaal kon vinden. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier gaat kijken naar de meubels die ze in het aanbod hebben, je hier ook terecht kunt voor een zit-sta werkplek. Daar wilde ik dus graag meer van weten. Ik vond het echter lastig om zo aan de hand van wat gegevens op een website te bepalen of ik met deze mensen in zee wilde gaan. Ik was daarom blij toen ik merkte dat deze mensen ook een showroom hadden waar je de zit-sta werkplek zelf kunt testen. Dat zou voor mij heel ideaal zijn en daarom ben ik gaan kijken wanneer ik een keer naar deze winkel af zou kunnen reizen. Ik heb toen een dag gepland en toen ben ik bij de mensen van shiraz.nl langs gegaan. Ik werd heel hartelijk verwelkomd in de winkel en ik kreeg heel veel handige informatie over de zit-sta werkplek die men mij kon verkopen. 

De zit-sta werkplek zorgt dat ik mij beter voel

Ik was meteen verkocht toen ik meer te zien kreeg van de zit-sta werkplek. Ik had op internet al gezien dat dit een flexibel meubel was, maar toen ik het in de winkel ging proberen, was het mij meteen duidelijk dat ik dit meubel moest hebben. Ik heb daarom meteen een aankoop gedaan en terwijl ik deze tekst schrijf, sta ik aan mijn zit-sta meubel. Mocht ik moe worden van het staan, dan doe ik het bureau gewoon naar beneden en dan kan ik weer gaan zitten. 

Ik heb geen last meer van mijn rug

Sinds ik met de zit-sta werkplek van shiraz.nl werk, merk ik dat ik minder last van mijn rug heb. Kortom:

  • Ik ben heel blij met mijn nieuwste aankoop 
  • ik merk dat ik meer werk kan verzetten 
  • ik heb aan het eind van de dag geen last meer van mijn rug

Meer weten? Surf dan ook nog even naar shiraz.nl.