Veel bedrijven komen minder aan het licht bij klanten. Hoe kan dit? Dit komt meestal door de zichtbaarheid van de bedrijven. Heeft het bedrijf een Instagram of facebook pagina? Doet het aan bedrijfsfolders en ander reclamedrukwerk? Ook was dit bij ons bedrijf het geval. Door de coronacrisis moesten wij onze winkel sluiten en konden hierdoor geen klanten meer naar de winkel komen. Hoe konden we ervoor zorgen dat er toch klanten geïnteresseerd bleven in ons bedrijf? Er moest een bedrijfsfilm komen, een video die exact uitlegt hoe ons bedrijf te werk gaat en wat voor diensten wij verlenen. Dit moet natuurlijk goed gebeuren. Een bedrijfsfilm gaat meestal om de inhoud van een bedrijf. Er wordt dan een kijkje binnenin het bedrijf gedaan, zodat de kijker exact kan zien hoe iedereen in dat bedrijf te werk gaat en wat er binnenin het bedrijf gebeurd. Een bedrijfsfilm is ook goed om mensen aan het denken te laten zetten. Er kunnen bijvoorbeeld mooie quotes in de bedrijfsfilm aan het licht worden gezet, zodat de kijker kan nadenken over wat hij gezien heeft. Ik zocht op google naar een bedrijf, die bedrijf films kon maken. Ik kwam uit bij storytellingstudios.nl storytellingstudios.nl is een goed voorbeeld van een bedrijf die bedrijfsfilms maakt. Eerst wordt er met de klant overlegd wat voor soort bedrijfsfilm ze willen. Moet het een drukke video worden vol met speciale effecten, of juist een hele rustgevende film. Al deze opties zijn bespreekbaar bij storytellingstudios.nl. Dit bedrijf heeft een goede service en alles is bespreekbaar. Na contact te hebben gehad, wordt er een email met een offerte verstuurd in de mailbox. Hierin is overzichtelijk te zien wat de maker wil gaan doen met de film en hoe de bedrijfsfilm eruit gaat zien. Hierna komt het bedrijf op de locatie om te filmen. Wij konden alle mooie plekjes in het bedrijf laten zien. Ook hebben we een paar medewerkers naar voren geschoven om iets te zeggen voor de camera. Hierdoor komt het ook over als een menselijke video en kunnen wij goed zien dat ons bedrijf ook fijne diensten doet.

Wij konden de bedrijfsfilm ook voorzien van ons logo en bedrijfsanimatie.

Dit maakt de bedrijfsfilm nog een stuk persoonlijker, en zal het dus geen standaard bedrijfsvideo worden. Wij zijn erg tevreden met de service en ik kan u aanraden om ook eens naar deze service te gaan kijken. Een bedrijfsvideo is immers bijna een must-have geworden in deze coronacrisis. Omdat wij helemaal zelf mochten invullen hoe we de bedrijfsfilm wouden hebben en er toch echt een professioneel randje aan is gegeven.

Wij vonden het belangrijk dat ons bedrijf in deze video goed naar voren komt. Dit is goed gelukt. Ook is de prijs en kwaliteit verhouden goed, dus ik zou dit bedrijf van harte aanraden.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van deze site, dan kunt u:

  • Naar de website gaan van: storytellinstudio’s.nl.
  • Een offerte opvragen of een belletje doen met een van de medewerkers.
  • Even contact opnemen met een van de medewerkers van deze site

Ik hoop dat u net zo’n mooie bedrijfsfilm hebben als wij.