Veel bedrijven denken erover na maar doen het uiteindelijk niet: een promotiefilmpje laten maken of een promotiefilmpje zelf maken. En dat terwijl er zoveel mogelijkheden zijn en het echt kansen kan bieden voor ondernemers en bedrijven. Met een promotiefilmpje maakt u uw bedrijf of organisatie in een klap zichtbaar voor de buitenwereld. U kunt uw eigen imago creĆ«ren en heeft veel invloed op de sfeer en de uitstraling. Daarom raden wij van Donker Media altijd aan een promotiefilmpje te maken voor uw bedrijf. Dit kan van grote toegevoegde waarde zijn! Kijk ook eens op onze website donkermedia.nl voor de mogelijkheden en wat wij als bedrijf voor u te bieden hebben. 

Een promotiefilmpje maken: werkt dat ook voor mijn bedrijf? 

Voor ieder bedrijf zijn er mogelijkheden met een promotiefilmpje maken, daar zijn wij echt heilig van overtuigd. Met onze ervaring hebben we al heel vaak gezien dat het ontzettend goed werkt om via beeld een boodschap over te brengen. Zonder dat het gegoten wordt in de traditionele reclameboodschap, blijft een filmpje toch hangen bij de kijken. U kunt uw bedrijf op deze manier positief onder de aandacht brengen. Bij Donker Media hebben ze een bepaalde werkwijze, die al vaak succesvol is gebleven. Donker Media zit gevestigd in Eindhoven, maar dit creatieve team heeft al veel promotiefilmpjes mogen maken in het hele land. Bij hen bent u dus ook zeker aan het goede adres. De werkwijze van deze partij kenmerkt zich door de volgende dingen: 

  • Concept en script wordt bedacht
  • Maken van een storybord 
  • Illustraties
  • Voice over
  • Animatie
  • Geluidseffecten

Door deze stappen te doorlopen weten ze bij Donker Media zeker dat u een promotiefilmpje laat maken waar u honderd procent tevreden mee bent en die u succesvol gaat inzetten. De werkwijze bij dit bedrijf is erg professioneel. De medewerkers weten goed wat ze doen en kunnen u perfect begeleiden en sturen. Maar natuurlijk bent u de professional dus er wordt altijd met u samen gekeken naar de vormgeving, het script en wat u wilt overbrengen aan een kijken wanneer u het promotiefilmpje gaat maken. Succes is gegarandeerd! Heeft u er al zin in? 

Hoe kan ik een promotiefilmpje het beste inzetten – wat kan ik eigenlijk met zo’n filmpje? 

Een promotiefilmpje maken is een ding, maar een promotiefilmpje inzetten komt daarna en is ook erg belangrijk. Het is jammer om een super origineel promotiefilmpje te laten maken en het daarna niet of nauwelijks effectief in te zetten. Daarom moet u van tevoren goed nadenken over de inzet: waar wilt u het voor gebruiken en via welke kanalen gaat u het onder de aandacht brengen? Hoe meer u daar over nadenkt, hoe beter u vorm kunt geven aan het filmpje op de manier waarop het voor uw organisatie het meest bereik en effect heeft. En dat wilt u natuurlijk! Het is goed hierover te praten met de mensen van Donker Media, zij hebben zeker ook ervaring met het inzetten van de filmpjes en de manieren waarop dit kan. Ook kunt u uw eigen marketing specialist meenemen om de mogelijkheden eens te bespreken. Kijkt u eens op de site en neem contact op met Donker Media voor de mogelijkheden!