Als je het slachtoffer bent geworden van een ongeval, dan kun je de hulp van een goed letselschadebureau vaak goed gebruiken. Wat kunnen zij precies voor jou betekenen? En bij wie kun je hiervoor het beste terecht? Dit zijn heel terechte vragen om te stellen. Als jij letselschade hebt opgelopen, terwijl jij zelf niet de veroorzaker was van het ongeval, dan heb je vaak recht op een financiële vergoeding voor de kosten die je hiervoor moet maken. Een letselschadebureau dat jou uitstekend kan helpen om te krijgen waar je recht op hebt, is Camps Advocatuur.

Letselschade

Voordat we verder gaan, moet je natuurlijk eerst weten wat letselschade precies is en wanneer je hiervoor een vergoeding kunt krijgen met hulp van een letselschadebureau. Belangrijk hierbij is dat jij zelf niet de veroorzaker was van het ongeval, maar dat iemand anders hiervoor aansprakelijk gesteld kan worden. Je kunt hierbij denken aan:

  • de gemeente, in het geval van ongevallen in de openbare ruimte als gevolg van achterstallig onderhoud, zoals een stoeptegel die scheef ligt
  • jouw werkgever, wanneer het ongeluk op het werk heeft plaatsgevonden en het geval was van bijvoorbeeld gebrek aan veiligheidsmaatregelen
  • een andere weggebruiker, als deze jou bijvoorbeeld aangereden heeft

Je kunt dus met heel diverse zaken bij een letselschadebureau terecht, maar allemaal hebben ze één overeenkomst: jij hebt fysiek en mentaal letsel als gevolg van een ongeval waar jij zelf niets aan kon doen. Je hebt daarom recht op vergoeding voor de kosten die je als gevolg van het ongeluk moet maken. Denk daarbij aan ziektekosten die niet door je verzekering gedekt worden of revalidatiekosten. Maar denk ook aan het compenseren van verlies van inkomen of het vergoeden van verbouwingen die aan jouw huis plaats moeten vinden omdat je permanent letsel hebt opgelopen. Een letselschadebureau kan jou helpen met uitzoeken welke kosten je precies op de ander kunt verhalen en zij kunnen jou uiteraard helpen om de vergoeding ook daadwerkelijk te krijgen.

Letselschadebureau Camps Advocatuur

Als je geluk hebt, heb je te maken met een tegenpartij die niet moeilijk doet en die jou meteen vergoed waar jij recht op hebt. Maar helaas is dit meestal niet het geval en dan komt de hulp van een letselschadebureau goed van pas. Dat is natuurlijk helemaal het geval omdat jij zelf waarschijnlijk niet de energie en de tijd hebt om alles uit te zoeken. Bij Camps Advocatuur helpen ze jou graag met het declareren van jouw kosten bij de tegenpartij. Zij hebben een ruime ervaring als letselschadebureau en kunnen daardoor veel voor jou betekenen. Ze nemen jou veel werk uit handen en zullen ervoor zorgen dat jij een eerlijke vergoeding krijgt. In eerste instantie zal altijd geprobeerd worden om direct met de verzekering van de tegenpartij overeenstemming te bereiken en in sommige gevallen zal dit ook zeker lukken. Zo hoef je niet de stap naar de rechter te zetten. Maar geeft de verzekering niet thuis? Dan zullen de specialisten van letselschadebureau Camps Advocatuur jouw zaak alsnog naar de rechter brengen om zo ervoor te zorgen dat jouw letselschade vergoed wordt en dat je krijgt waar je recht op hebt.

Lees meer…