Als student kun je doorgaans wel wat extra geld gebruiken, maar het is niet altijd even gemakkelijk om een baantje te vinden. Vandaar dat wij jou graag zouden willen uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Bij ons kun je namelijk solliciteren naar een bijbaan in de horeca. Wij bieden je een heel leuke bijbaan in de horeca en wij hopen daarom ook dat je een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien waar wij allemaal voor staan. Wij zijn namelijk de mensen van Fourparties en wij zijn een uitzendbureau voor horecapersoneel. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid mensen ons willen inschakelen, wij zorgen er graag voor dat zij over de juiste mensen kunnen beschikken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedienend personeel, maar ook wanneer zij een kok nodig hebben, kunnen zij die bij ons vinden. Wij hebben daarom ook altijd veel wisselende klanten en wij doen er altijd ons best op om deze klanten zo tevreden mogelijk te maken. Wanneer jij dus graag in aanmerking wilt komen om bij ons een bijbaan in de horeca te krijgen, verwachten we van jou dat jij weet hoe jij je representatief moet gedragen en kleden. Uiteraard zullen wij jou hier uitgebreide instructies over geven wanneer wij je aannemen voor de bijbaan in de horeca. Wij willen je hier graag wat meer vertellen over het werk zelf en over hoe je bij ons kunt solliciteren. Mocht je daarna zin hebben om bij ons een bijbaan in de horeca te krijgen, dan hopen wij je snel een keer op onze site te mogen verwelkomen. Het adres van onze site is Fourparties.nl. Hier kun je een goede indruk krijgen van wat wij doorgaans doen en ook kun je hier foto’s zien van je mogelijke toekomstige collega’s. Aarzel daarom niet langer meer en stuur ons vandaag je cv nog even op. Wij ontvangen deze namelijk graag en zullen je uitnodigen voor een gesprek wanneer wij geïnteresseerd zijn in jou.

Wij bieden jou een flexibele bijbaan in de horeca

Wanneer je bij ons een bijbaan in de horeca krijgt, is het natuurlijk belangrijk voor beide partijen dat er met plezier gewerkt wordt. Aangezien wij veel met studenten werken, snappen wij dat er soms bepaalde momenten zijn waarop je je op je studie wilt richten. Wij bieden je daarom ook de mogelijkheid om diensten te ruilen met je collega’s zodat jij je volledig op je tentamens kunt richten. Dat is het grote voordeel van een bijbaan in de horeca, je kunt heel flexibel werken en dat is heel ideaal voor studenten die hun werk graag met hun studie willen combineren. Aarzel daarom ook niet langer meer en kom een keer kijken op onze site wat onze medewerkers reeds over ons schreven. Zij zijn allemaal zeer tevreden over hun bijbaan in de horeca en zij werken daarom ook met veel plezier voor ons. Wij hopen dat wij jou ook snel een keer zoude mogen spreken want wij hebben veel te bieden. Je kunt daarom vandaag nog even contact met ons opnemen wanneer jij ook graag voor ons aan de slag zou willen gaan.

Wij zien je brief graag tegemoet

Wanneer jij je graag bij ons zou willen aanmelden, zien we je brief graag tegemoet. Wij willen graag weten wat je ervaring is en wat je aan ons team kunt toevoegen. Kortom:

  • wij bieden jou een uitdagende bijbaan
  • wij bieden jou een afwisselende bijbaan
  • wij bieden jou een goed salaris

Kijk snel even op Fourparties.nl voor meer informatie.