Wilt u iemand op het werk in het zonnetje zetten? Zoekt u naar een origineel cadeau voor een verre oom of juist een familielid dat erg dichtbij u staat? Waar u dan ook naar zoekt, op 100procentleuk.nl zult u het vinden. Wij bieden in diverse handige categorie├źn vele artikelen aan die we natuurlijk van te voren voor u inpakken. Wilt u dat liever zelf doen? Daar doen we beslist niet moeilijk over. Bij 100% leuk staat originaliteit hoog in het vaandel. Daarom willen we continu ons assortiment blijven uitbreiden met hedendaagse cadeaus zodat u altijd onverwacht uit de hoek kunt komen. Klinkt dit naar meer omdat het u altijd maar lastig vindt om iets te moeten kopen voor die ene vriend of vriendin? Wilt u niet alleen maar een site voor verjaardagspresentjes maar waar u voor ieder cadeau terecht kunt? Vergeet dan niet om deze website te bookmarken tussen uw favoriete sites want u zult ons in de toekomst ook zeker weer goed kunnen gebruiken. Wij bieden een aantal voordelige voorwaarden als u bij ons een cadeau wilt gaan kopen. Dit zijn:

  • Het feit dat bestellingen boven 50 euro gratis verzonden worden,
  • Het feit dat wij aan maatschappelijk ondernemen doen en onze prijzen daarom scherp houden,
  • Het feit dat wij enkel producten van goede kwaliteit aanbieden,
  • En ten slotte willen we niet onbenoemd laten dat dit een uniek assortiment is.

Niet alleen qua grootte van het aanbod, ook prijstechnisch zult u zich bij ons blijven verbazen. Wij hebben natuurlijk veel lagere overheadkosten dan bijvoorbeeld een fysieke winkel heeft. Daarnaast onderhouden we korte lijntjes met onze leveranciers zodat we regelmatig door hen in de gelegenheid gebracht worden om u een prachtige actie voor te schotelen.

Een cadeautje voor iedere gelegenheid, daar geen wij prat op

Hoe vindt u het cadeautje dat u in uw achterhoofd hebt? Op onze site kunt u op diverse manieren zoeken. Het meest voor de hand liggend is uiteraard de ingebouwde zoekbalk. Maar probeer ook eens om via de aanklikbare categorie├źn een keuze te maken. Wellicht vindt u op deze wijze een cadeautje dat u niet op een andere manier zou kunnen vinden. Een kaartje, lekkere chocolade, een kussen of een heerlijk ruikend zeepje, wij hebben het allemaal. En er zijn zoveel momenten waarop het geven van een cadeautje misschien nog wel leuker is als het krijgen. Natuurlijk wilt u dan wel iets origineels kunnen weggeven maar het moge nu wel duidelijk zijn dat dit in ons geval zeker zo is. Of u nu een cadeautje zoekt voor de geboorte van een kind, iemand zijn of haar verjaardag, een bruiloftsgeschenk of omdat u de liefde wilt verklaren aan uw oogappel, maak vandaag nog uw online bestelling en ontvang het cadeautje morgen in huis. Een bestelling kunt u met en zonder account maken. Vul uw adres- en contactgegevens in en betaal meteen via bijvoorbeeld iDEAL of uw credit card/ Wij zetten vervolgens alles op alles om de bestelling zo snel mogelijk in te pakken en op te sturen.

Bestellen is natuurlijk heel eenvoudig want we werken uitsluitend digitaal

Hebt u ten slotte nog enkele vragen over ons assortiment, onze werkwijze of de voorwaarden? Klim dan in de pen en schrijf een mail. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. Wist u trouwens dat wij vele artikelen via meer dan 500 verkooppunten in Nederland verkopen? Kijk maar eens naar de uitpuilende lijst retailers op de website. We hopen dat u ons ten slotte ook via de sociale media op de voet blijft volgen zodat u geen enkele cadeautrend meer hoeft te missen.