Droomt u ervan om het prachtige buitenleven meer te betrekken bij uw woning? Genieten van de prachtige natuur om u heen en toch beschut en warm in huiselijke sfeer kunnen zitten? Ter Huurne heeft de ideale oplossing voor u! Met een tuinkamer tovert u een gedeelte van uw tuin of terras om tot een fantastische tuinkamer, waardoor u tot wel drie seizoenen lang kunt genieten van het buitenleven vanuit uw eigen woning! Bekijk enkele schitterende voorbeelden van volledig ingerichte tuinkamers via terhuurnebv.nl

Tuinkamers geheel op maat en volledig naar uw wens van Nederlandse kwaliteit 

De tuinkamers van Ter Huurne worden gemaakt in eigen fabriek, waardoor alles mogelijk is. Helemaal op maat wordt uw tuinkamer ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Ter Huurne Serres & Glassystemen is al sinds 1973 gespecialiseerd en maakt enkel gebruik van Nederlandse kwaliteit en duurzaamheid voor een eerlijke prijs. Bij het maken van een ontwerp wordt er rekening gehouden met alle wensen die u heeft. Daarbij wordt een goede verhouding met de bestaande bebouwing uiteraard niet uit het oog verloren. Het totaalplaatje dient namelijk perfect te zijn.

Wilt u graag eerst advies over de mogelijkheden of benieuwd hoe een tuinkamer eruit ziet bij u? Vraag dan eens onze deskundige adviseurs om een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Zes dagen per week kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies. Benieuwd hoe de tuinkamers er in het echt uitzien? Kom dan eens langs en bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Het is altijd handig om een foto te maken van de bestaande situatie, zodat wij gelijk met u kunnen meedenken.

Geen woninguitbreiding en toch genieten van het buitenleven? Uw tuinkamer staat bij weer en wind!

Behoefte aan meer ruimte, maar wenst u geen woninguitbreiding? Dan kunt u met een tuinkamer toch genieten van het buitenleven én heeft u meer woningruimte. De tuinkamer geeft u drie seizoenen (voorjaar – zomer en het najaar) alle voordelen van een serre, terwijl dit veelal de helft scheelt in prijs met een complete serre! Daarbij zit u altijd beschut en schoon, omdat u geen last heeft van wind en regen in tegenstelling tot een terrasoverkapping of veranda. Met een handomdraai open je de vouw en/of schuifwanden, waardoor u kunt blijven genieten van een buitenleven!

Een tuinkamer van Ter Huurne wordt gemaakt van aluminium profielen. Hierdoor zijn de tuinkamers enorm sterk en met een poedercoating in alle mogelijke Ral-kleuren wordt een tuinkamer helemaal passend geplaatst volgens uw wensen. De tuinkamers zijn volledig voorzien van veiligheidsglas en kan een maximale sneeuwbelasting aan van wel 75 kg sneeuw per m2. Dit zorgt ervoor dat uw tuinkamer tevens ideaal schoon te houden is, aangezien de tuinkamer beloopbaar is. Daarnaast erg handig aangezien u hierdoor gemakkelijker onderhoud kunt uitvoeren, zoals schilderwerk van raamkozijnen en het schoonmaken van dakgoten, zonder op een ladder te hoeven staan.

Een tuinkamer, uniek op maat gemaakt met heel veel voordelen:

  • Geniet tot wel drie seizoenen lang van het prachtige buitenleven
  • Gemaakt van Nederlandse kwaliteit
  • Volledig naar uw wensen ontworpen, gemaakt en geplaatst
  • Tuinkamer staat bij weer en wind
  • Is beloopbaar voor onderhoud en schoonmaak
  • Ideaal als u geen woninguitbreiding, maar toch meer ruimte wilt
  • Duurzaam, veelzijdig en een eerlijke prijs door productie in eigen fabriek
  • Vrijblijvend advies door betrokken deskundige adviseurs

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Ter Huurne u kan bieden en nieuwsgierig naar welke voordelen en vrijheid een tuinkamer u zal bieden? Bezoek dan onze showroom eens in Haaksbergen te Overijssel of neem contact met ons op via onze website waar u tevens alle informatie vindt. https://www.terhuurnebv.nl