Als je de winkel Ter Huurne Serres & Glassystemen nog niet kent, is het zeker aan te raden om hier kennis mee te maken. Een eerste stap die je kunt zetten, is een bezoek brengen aan de site. Als je bijvoorbeeld interesse hebt in serres, kan ik je deze site van harte aan bevelen. Ik zeg dit uit ervaring, want twee jaar geleden wilde ik mijn woning laten verbouwen. Ik vond de woonkamer te klein en te donker en in eerste instantie zat ik eraan te denken om te gaan verhuizen. Tot iemand me wees op alle mogelijkheden die serres bieden. Ik had hier nog niet eerder over nagedacht, maar ik was heel blij met deze suggestie. Ik was namelijk verder wel tevreden met mijn huis. Er liggen veel persoonlijke herinneringen en de locatie is geweldig. Dus ik besloot me te verdiepen in het fenomeen serres. En er ging een wereld voor me open. Het is niet te geloven wat er allemaal mogelijk is als het om serres gaat. Ik werd hier heel blij van en ik zag al snel dat het echt iets voor mij zou zijn. Verhuizen zou een heel gedoe zijn en ook veel gaan kosten. En het zou veel mooier en voordeliger zijn om een serre aan te schaffen die mijn huis zo zou veranderen dat ik er weer met een blij gevoel zou kunnen wonen…

Serres uitzoeken wordt een leuke beleving

Toen kwam ik in aanraking met Ter Huurne Serres & Glassystemen. Bij deze winkel is van alles mogelijk. Dus als je graag wat te kiezen hebt als het om serres gaat, is het zeker slim om eens een kijkje te nemen op de site of in de showroom. Bij deze zaak staat voorop dat elk huis anders is en dat er daarom naar alle mogelijkheden moet worden gekeken omtrent serres. Zij kunnen je dan ook persoonlijk advies geven, want zij willen alleen de beste oplossing voor jouw eigen huis. Dit vond ik heel erg fijn, je wordt niet als een nummer behandeld en de verkoop staat niet voorop bij deze medewerkers. Zij willen dat de klant 100% tevreden is en daarom is het winkelen voor serres bij deze zaak echt een feestje. Er is ook zo veel te kiezen dat er altijd wel wat voor je bij zit. Je kunt gaan voor een aluminium serre, een plat dak met een knik, een zadeldak of lessenaardak. Het is maar net wat jij leuk, mooi en handig vindt en wat bij jouw huis past.

Ter Huurne maakt je huis nog mooier

Natuurlijk is het heel leuk om op de site van alles te bekijken, maar je kunt ook een bezoek brengen aan de showroom. Dit vond ik echt een heel groot voordeel. Ik ben er snel heen gegaan om me eens te oriënteren, want dan zie je pas echt wat er allemaal wordt aangeboden. Als je het met eigen ogen kunt bekijken is het anders en wordt het ‘echt’. Dan kun je je er een voorstelling van maken. Ter Huurne is ideaal als je erover denkt om een serre te nemen. Maar er is meer…

  • Tuinkamers
  • Terrasoverkappingen
  • Balkonbeglazing
  • Carports
  • Terhuurnebv.nl

En zo zijn er nog meer mogelijkheden. Ga eens naar de site om te kijken wat er allemaal wordt aangeboden en bedenk wat het beste is voor jou. Ik heb mijn serre hier besteld en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er dolblij mee ben. Mijn huis heeft een totale metamorfose ondergaan en het is prachtig ruim en licht. Ter Huurne is daarom echt een gouden tip als het om de verfraaiing van je huis gaat.