Ons gewicht is helaas niet iets dat stabiel blijft. Omdat we in de westerse wereld leven in een wereld van overvloed en omdat bewegen niet langer noodzakelijk is om te overleven, is overgewicht een groot probleem. Daar komt bij dat ongezond eten zoals FastFood vaak goedkoop is en overal te krijgen is. Gezond eten daarentegen vergt kennis, tijd en geld om te bereiden. Bewegen is tegenwoordig optioneel. Als je geen zin hebt om te bewegen, dan kun je met de auto naar je werk gaan en op je werk zit je dan vaak ook weer de hele dag op een stoel. Daarna ga je naar huis met de auto en zit je wederom op de bank. Om te bewegen moet je dus zelf naar de sportschool of zelf de fiets pakken in plaats van de auto. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat de kilo’s zich aan je lijf gaan hechten. Afvallen wordt dan ook steeds belangrijker, want we willen wel graag gezond blijven. Maar het schiet er helaas toch vaak bij in. Al die verschillende diëten motiveren uiteraard ook niet echt en dus is het een idee om te gaan afvallen via hypnose. Hypnose zorgt ervoor dat de hypnotiseur toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Hier gebeurt van alles en dat alles is vaak ook de oorzaak van allerlei gedrag. Je hebt dus lang niet altijd zicht op je ware motieven en op de ware oorzaken. Specifieke verlangens naar eten of naar troostvoedsel kunnen dus ook zeker via hypnose worden aangepakt. Wat je ook kunt doen is afvallen met hypnose door een virtuele maagband te laten plaatsen. Je zult dan via hypnose de suggestie ontvangen dat je een maagband in je lichaam hebt. Deze is echter virtueel, maar daarom niet minder effectief. De hersenen krijgen door de hypnose het seintje dat de maag een stuk kleiner is. Als je dan gaat eten, dan zit je sneller vol, eet je minder en kun je gaan afvallen. Dat afvallen via hypnose bereik je al via 3 sessies. Dus het is niet zo dat je iedere week onder hypnose gebracht moet worden of dat het heel lang duurt voordat je resultaat ziet. Op de site van hypnose-praktijk.nl vind je bijvoorbeeld veel verhalen van mensen die met succes gewicht hebben verloren dankzij afvallen met hypnose. Dus als je worstelt met overgewicht en als diëten niet lijken te helpen, dan is afvallen via hypnose misschien precies iets voor jou. Kijk daarom snel eens op de site van hypnose-praktijk.nl voor meer informatie. 

Kies voor afvallen via hypnose en boek snel resultaat

Het probleem met sporten en diëten, is dat je veel tijd moet investeren voordat je resultaat ziet. In die tijd dat je nog geen resultaat ziet, loop je dus het risico om gedemotiveerd te raken. Een slechte dag op je werk of een vervelende ervaring kan je al weer terugzetten. Afvallen met hypnose omzeilt dat probleem, want je ervaart na 1 sessie al dat je minder trek hebt ongeacht de gebeurtenissen tijdens een dag. 

Andere problemen die je via hypnose kunt aanpakken

Afvallen via hypnose is mogelijk bij Hypnose Praktijk, maar je kunt ook andere problemen die je hebt te lijf gaan via hypnose. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Depressie
  • Faalangst
  • Verslavingen