Altijd jouw eigen authentieke zelf zijn, in elke situatie, dat is wat wij allemaal het liefste zouden willen. Dat je niet hoeft te bezwijken onder groepsdruk, dat je niet jezelf anders hoeft voor te doen bij anderen. Dit klinkt allemaal heel fijn, maar hoe kan je zoiets bereiken? Want er zijn niet veel mensen die altijd volledig hun authentieke zelf zijn. Paula Udondek geeft coaching in Wassenaar, waarbij zij zich met name richt op jouw authentieke zelf. De coaching in Wassenaar vindt plaats tussen de paarden, omdat Paula hen inzet om voor observaties en interactie. Hoe ga jij om met het paard tijdens jouw coaching in Wassenaar en wat kan jij daarvan leren en toepassen in het contact met andere mensen? Op paulaudondekcoaching.nl kan je alles lezen wat je moet weten als je coaching in Wassenaar wilt volgen. Paula en haar paarden zijn beschikbaar voor coaching sessies die een uur duren. Tijdens de coaching sessie heb je interactie met het paard, maar je zal nooit op het paard zitten, dus zelfs als je angst hebt voor paarden kan je deze coaching in Wassenaar volgen. Voor wie is de coaching geschikt:

  • Hoog sensitieve personen
  • Volwassenen en kinderen
  • Kinderen met een ‘rugzakje’

De coaching is perfect als je jouw sociale vaardigheden meer wilt ontwikkelen vanuit het perspectief van jouw eigen identiteit en authenticiteit. Het coachen met paarden helpt, omdat wij als mensen veel kunnen leren van dieren. Met name op de manier waarop zij hun gedrag spiegelen aan jouw gedrag. De coaching in Wassenaar is erop gericht om door observaties en het stellen van vragen jou te activeren om over jezelf en anderen na te denken. Hierdoor krijg je een dieper begrip over wie jij bent en ontwikkel je betere vaardigheden over hoe je dicht bij jezelf kan blijven in iedere situatie.

Coaching in Wassenaar helpt voor het versterken van sociale vaardigheden

Margreet was op zoek naar coaching in Wassenaar voor haar zoontje. Hij heeft een ‘rugzakje’ en kampt met problemen in de omgang. Doordat hij zoveel wordt afgerekend op zijn gedrag op school, vond Margreet het belangrijk om hem te laten ontdekken wie hij is zonder dat er zo’n nadruk op zijn negatieve gedrag wordt gelegd. Hij volgde coaching sessies bij Paula Udondek Coaching. Margreet verteld: “mijn zoon heeft het niet makkelijk op school, hij heeft concentratieproblemen en die uitten zich soms in negatief gedrag. Zijn juf vindt het moeilijk hiermee om te gaan en zijn gedrag maakt ook dat hij niet makkelijk met de andere kinderen om kan gaan. Ik vind het belangrijk dat hij weet wie hij is, ondanks dat mensen veel negatiefs over zijn gedrag zeggen. Daarom heb ik de hulp van Paula en haar paarden ingeschakeld. De coaching sessies hebben hun vruchten afgeworpen. Afgezien van dat mij zoon helemaal in de ban is van de paarden, heeft hij ook meer eigenwaarde opgebouwd wat hem helpt in zijn sociale vaardigheden. Hij kan nu beter communiceren hoe hij iets voelt, waardoor mensen makkelijker met zijn gedrag om kunnen gaan. Wij zijn Paula en haar paarden zeer dankbaar!”

Aanmelden voor paardencoaching

Denk je dat paardencoaching wellicht ook iets voor jou of jouw kind is? Aanmelden kan heel gemakkelijk via de website van Paula Udondek Coaching. Daar kan je haar telefoonnummer vinden, haar email adres en er is ook een contactformulier waar je makkelijk een vraag kan stellen of je kan aanmelden voor coaching in Wassenaar. Nadat je je hebt aangemeld, zal er een intakegesprek plaatsvinden waarbij jouw hulpvraag wordt vastgesteld. Op basis hiervan wordt er gekeken hoe de coaching sessies ingevuld worden.