Veel mensen vinden het moeilijk om te achterhalen hoe zij het beste een horlogeband opmeten kunnen. Vandaar dat wij u graag wat meer tekst en uitleg zouden willen geven over de mogelijkheden die er zijn wanneer het gaat over het horlogeband opmeten. Wij zijn namelijk de mensen van de site DeHorlogebandenspecialist.nl en wij weten precies hoe u snel en eenvoudig een horlogeband opmeten kunt. Wij merken vaak dat mensen niet helemaal nauwkeurig meten wat er vaak toe leidt dat u het verkeerde bandje bij ons bestelt. Uiteraard kunt u uw aankoop altijd bij ons komen ruilen wanneer het een standaardproduct betreft, dat wil zeggen wanneer het niet op maat is gemaakt, dus u hoeft niet bang te zijn dat wij u niet van dienst kunnen zijn. Om het bestelproces wat eenvoudiger te maken, willen wij u graag wat meer uitleg geven over hoe u een horlogeband opmeten moet. Wij zullen dit stap voor stap doen. Wanneer u graag beeld bij deze uitleg wilt hebben, dan raden wij u aan om snel even naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is, zoals we reeds aangaven, DeHorlogebandenspecialist.nl. Hier kunt u namelijk een heel heldere instructievideo vinden die wij hebben laten maken. In dit filmpje leggen wij u heel goed uit hoe u het beste een horlogeband opmeten kunt. Wij zullen in de volgende alinea nog wat handige tips en trucs geven voor het nauwkeurig opmeten van uw bandje zodat u hier snel thuis in zult zijn. Mocht u het meten vervolgens achter de rug hebben, dan kunt u bij ons vervolgens heel eenvoudig het juiste bandje bestellen. Deze zullen wij u altijd binnen een paar dagen opsturen, dus wanneer u snel geholpen wilt worden aan een nieuw bandje, dan willen wij u vragen om snel een keer naar DeHorlogebandenspecialist.nl te komen surfen.

Een horlogeband opmeten doet u tussen de oortjes

Een horlogeband opmeten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het enige wat u nodig heeft, is een goede liniaal en gezond verstand. Wanneer u het horloge voor u houdt, zult u eenvoudig kunnen waar het bandje normaliter aan het horloge vastzit. Dit punt noemen wij de ‘oortjes’ van het horloge. Wanneer u wilt weten hoe breed het bandje moet zijn dat u wilt bestellen om uw horloge in het vervolg weer te kunnen dragen, dan moet u de ruimte tussen deze oortjes goed en nauwkeurig meten. Waarschijnlijk komt u uit op een van de standaardmaten. Dat wil zeggen 18, 20, 22, of 24 millimeter. Van deze bandjes hebben wij er tal van op voorraad liggen. Wij hopen dan ook dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien welke van al deze producten u het meest aanspreekt. Wij doen er namelijk alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kijk snel even op onze site voor meer informatie over onze bandjes. Wanneer u tijdens het horlogeband opmeten uitkomt op een maat van bijvoorbeeld 23 millimeter, dan willen wij u vragen om nogmaals te meten en wanneer u dan nogmaals op deze maat uitkomt, om dan even contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan namelijk aan een product op maat helpen.

Ongebruikelijke maten kunnen wij op maat voor u maken

Wanneer u merkt dat uw bandje een ongebruikelijke maat heeft, dan kunt u bij ons een bandje op maat laten maken. Kortom:

  • kijk op onze site voor de instructievideo
  • meet aan de hand van onze instructies uw bandje op
  • plaats een bestelling via onze site

Kijk snel even op DeHorlogebandenspecialist.nl.