Elk jaar opnieuw in de lente vragen mensen zich af of ze beter een camper kunnen kopen of een camper huren. Dat hangt natuurlijk een beetje af van hoe vaak je hem gebruikt en of je, als je een eigen camper hebt, bereid bent hem te verhuren aan vreemden. In vrijwel de meeste gevallen kun je echter beter een camper huren dan er zelf een aan te schaffen. Dit kan namelijk via CamperHuren.nl al heel voordelig. Je huurt daar in de meivakantie al voor een hele week een compleet uitgerust camper voor slechts €795. Daar is echt niks van te zeggen, toch? In andere periode kan het bedrag zelfs lager uitvallen, want in de meivakantie is er natuurlijk veel meer vraag naar. Op de website vind je een handige zoekfunctie waarin je kunt aangeven in welke periode je op vakantie wilt gaan. De website geeft je vervolgens allerlei opties voor modellen en de beschikbaarheid van een camper huren in die periode. Soms loont het om bijvoorbeeld net een week eerder of later te gaan, als dit lukt met je werk natuurlijk. En het spreekt voor zich dat je in het laagseizoen voor veel aantrekkelijkere prijzen een camper huren kunt. 

Waar kun je een luxe camper huren?

Via CamperHuren.nl kun je allerlei formaten en soorten campers huren, dus ook hele luxe. Dit verhuurbedrijf biedt je hele aantrekkelijke voorwaarden en ze zijn dan ook niet voor niets heel populair onder mensen die een camper huren. Een paar redenen daarvoor zijn:

  • Ze hebben meer dan 35 luxe campers in hun assortiment
  • Deze zijn allemaal zeer compleet uitgerust
  • Je rijdt er alle kilometers vrij mee
  • Ze bieden 24/7 klantenservice tijdens jouw reis

Je snapt waarom klanten hun gemiddeld maar liefst een 9.2 geven voor zowel de campers als voor de service die ze bieden. Ze zijn dan een heel professioneel bedrijf, en een camper huren doe je bij hen met een gerust hart. De campers worden namelijk ook nog eens vaak gecontroleerd op eventuele gebreken, en waar nodig opgeknapt. Dit doen ze om het risico op defecten tijdens je reis zoveel mogelijk te elimineren, en dat is toch een prettig idee als je zo ver van huis bent en de camper het enige vervoermiddel is dat je tot je beschikking hebt, niet?

Camper huren vanaf luchthaven Schiphol

Dit bedrijf waar je allerlei campers kunt huren zit gevestigd in Aalsmeer, vlakbij Amsterdam en dus ook luchthaven Schiphol. Omdat het zo dichtbij Schiphol is hebben ze besloten ook een handige haal- en brengservice aan te bieden voor iedereen die vanuit het buitenland komt en direct vanuit het vliegveld wil overstappen op hun eigen camper. Van deze service wordt veel gebruikgemaakt door vakantiegangers die dan wel door Nederland willen touren, dan wel meer van Europa willen zien en hun reis in Nederland beginnen. Een camper huren om meerdere weken mee op tour te gaan binnen Europa is weer eens wat anders dan de standaard vakanties op een camping in Frankrijk. Zo zie je namelijk nog eens wat! En die luxe campers huren doe je natuurlijk in Aalsmeer, via CamperHuren.nl!