Als je helemaal klaar bent met de constante onzekerheid over het weer in Nederland, dan moet je gewoon in een ander land gaan werken. Het is dan handig om een zonnig land uit te zoeken waar het weer stabieler en zonniger is. De enige stabiliteit waar je in Nederland op kunt vertrouwen is dat het elke dag anders kan zijn. Het kan vandaag zonnig zijn met 20 graden en morgen kan het regenen met temperaturen die nauwelijks nog boven de 10 uitkomen. Je zult ook altijd zien dat die mooie zonnige dag net is als jij aan het werk bent en dat het in je vrije weekend de hele dag regent. Maar in Spanje schijnt de zon meestal. In de lente en zomer heb je daar eigenlijk altijd mooi weer en hoewel het in de winter wel wat kouder wordt, is het er nooit zo koud als in Nederland. Door klimaatverandering heb je tegenwoordig wel eens een flinke sneeuwbui in Spanje, maar mocht dat voorkomen, dan kun je toch nog een beetje genieten van een echte winter. Daarnaast voelt de zon daarna juist des te fijner. Een nadeel van elke dag zon is immers wel dat je er aan gewend raakt. Zonnig weer is in een land als Spanje volstrekt normaal. Daarom kunnen we in Nederland intens genieten van een paar stralen zonneschijn, want dat is iets dat niet elke dag voorkomt. In Spanje heb je dat effect veel minder. Maar daarom is het ook zo’n goed idee om gewoon tijdelijk in Spanje te werken. Je kunt via gedma de beste vacatures vinden voor werken in Spanje. Het gaat vaak om vacatures waar je niet heel veel expertise voor nodig hebt, zoals werken voor een klantenservice. Dit soort baantjes kun je altijd en overal uitvoeren en dus is het juist een idee om met zo’n baan in de pocket te gaan werken in Spanje. Waarom zou je na 8 uurtje te hebben gewerkt door de regen naar huis fietsen, als je ook lekker in de avondzon naar huis kan? Als je gaat werken in Spanje, dan ben je in de avonden en in het weekend uiteraard vrij om van de Spaanse zon te genieten. Daarnaast kun je ook vakantiedagen opnemen en in Spanje zelf op vakantie gaan. Je bent immers al in Spanje, dus je bent ook veel sneller in andere delen van Spanje. Je zou zelfs nog even naar Portugal kunnen gaan. 

Werken in Spanje begint bij gedma.nl

Als je gaat werken in Spanje, dan moet je dus wel eerst solliciteren op de juiste vacatures. Deze vacatures vind je op de website van gedma.nl. Hier kun je terecht indien je wilt weten wat voor banen er beschikbaar zijn, zodat je ook meteen weet of je inderdaad kunt werken in Spanje. Het moet immers wel werk zijn dat jij als Buitenlander in Spanje kunt uitvoeren. 

Bekijk ook vacatures in andere landen

Als je niet wilt werken in Spanje, dan kun je ook altijd even kijken of je ook in andere landen aan de slag kunt. Zo vind je op gedma.nl ook vacatures in landen als: 

  • Griekenland
  • Portugal 
  • Bulgarije