Mijn moeder heeft al jarenlang haar eigen bedrijf in nagels. Ze zet mooie nagels bij vrouwen van alle soorten en maten en is erg goed in haar werk. Ze geniet van het feit dat ze zelf haar tijd kan indelen en zelf baas is over wat ze doet. Dit is ook de voornaamste reden waarom zij al die jaren geleden voor zichzelf begonnen is. Het enige wat ze minder leuk vindt is het financiele stuk van haar baan. Nu ze voor zichzelf werkt is zij ook diegene die verantwoordelijk is voor het factureren en het binnen krijgen van het geld. Helaas betaalt niet iedereen op tijd en soms betalen mensen helemaal niet. Heel erg jammer. Ik raadde mijn moeder al jaren aan om een incassobureau in rotterdam in de arm te nemen voor de mensen die weigerde hun facturen te betalen. Zij wilde dit niet want gaf aan dat ze dit niet netjes vond tegenover haar klanten. Ik snapte hier helemaal niets van. Een rekening die je hoort te betalen niet betalen, dat is pas niet netjes! Nu had mijn moeder recent een klant waar ze al heel lang best veel geld van hoorde te krijgen. Ik besloot om nogmaals te opperen of het geen idee was om een incassobureau in rotterdam in de arm te nemen. Dit maal besloot mijn moeder toch overstag te gaan. Het kostte haar namelijk zo veel tijd en energie om het geld van deze vrouw te krijgen dat ze er een beetje genoeg van had. Ik was heel erg blij met dit besluit. Samen gingen we op internet op zoek naar een incassobureau in rotterdam. Via de zoekmachine kwamen we uit op de website billincasso.nl. Dit zag er direct uit als een hele fijne website waar veel informatie gegeven werd. We besloten alle informatie van dit incassobureau in rotterdam eens rustig door te nemen. Mijn moeder had nog een paar vragen die ze opschreef en we spraken af dat we later telefonisch contact zouden opnemen met dit incassobureau in rotterdam om alle vragen te beantwoorden voor we besloten of we met dit incassobureau in rotterdam in zee zouden gaan.

Een incassobureau in rotterdam met prima service

We belden het telefoonnummer van het incassobureau in rotterdam. We kregen een zeer vriendelijke vrouw aan de telefoon die ons voorzag van alle informatie die we nodig hadden. Mijn moeder kon al haar vragen stellen en deze werden op een zeer goede manier beantwoord. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in dit incassobureau in rotterdam. Ook werkte zij op basis van een no cure no pay basis, waardoor we alleen hoefde te betalen als we door het incassobureau in rotterdam ons geld kregen. Dit gaf ook veel vertrouwen.

De juiste hulp op het juiste moment

We besloten in zee te gaan met dit incassobureau in rotterdam en ik kan tot nu toe alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn en wel om de volgende redenen:

  • De website gaf zeer relevante informatie
  • Het incassobureau in rotterdam werkt op basis van een no cure no pay methode
  • De medewerkers van dit incassobureau in rotterdam zijn zeer vriendelijk en willen altijd helpen

Voor iemand die op zoek is naar een incassobureau in rotterdam kan ik dit bedrijf ook alleen maar aanraden!