Wilt u graag Apple accessoires kopen omdat u voor het eerst een iPhone hebt gekocht? Of hebt u al een wat ouder model? Dan is de kans groot dat uw huidige Apple accessoires niet langer compatibel zijn met uw nieuwe toestel. Want de ingang van de opladers en kabels van dit moderne merk verandert nogal vaak. Dat betekent dat u nieuwe Apple accessoires wilt kopen en dat is waar wij van gsmpunt.nl om de hoek kijken. Natuurlijk krijgt u oortjes en een oplader bijgeleverd, maar is dat voldoende? Want u wilt uw zuurverdiende iPhone beschermen tegen valpartijen. En dat kan enkel door een beschermend hoesje te bestellen. Dergelijke smartphone hoesjes vindt u dan ook zeker tussen de Apple accessoires. We bieden u hoesjes aan van budgetmerken zodat u geen dief van de portemonnee bent. Gaat het u tevens om de uitstraling en dus de elegantie? Dan kiest u voor de merken die we uiteraard ook in onze selectie hebben opgenomen. Welke hoesjes u dan ook zoekt, als u tussen onze Apple accessoires zoekt dan zult u slagen. Zo is er voor ieder wat wils. Maar dat betekent niet dat wij niets hoeven te doen. Zo verschijnen er jaarlijks nieuwe modellen van vrijwel alle belangrijke spelers binnen de smartphone-markt. Kleinere modellen, budgetmodellen, upgrades en ga zo maar door. Omdat we u als eerste willen helpen aan onder andere de nieuwste Apple accessoires, is het verstandig om onze site te bookmarken. We houden u op de hoogte van de laatste producten door middel van de nieuwsbrief, dus vergeet niet om u even aan te melden. Niet voor niets hebben we een klantengemiddelde van maar liefst 5 sterren!

Deze Apple accessoires zijn van het originele merk

Omdat de producten van Apple verschillen van de andere merken is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. U kunt zich op onze website inlezen want we leggen u de duidelijke verschillen tussen de diverse merken maar ook de modellen haarfijn uit. Zoekt u een hoesje? Dan hebt u nog heel wat keuzes te maken. Gaat het om het pragmatische nut, dus om de bescherming? Kies dan een hoesje dat zowel de voor- en achterkant beschermt. U kunt het uitklappen als een boek of uit een hoesje schuiven. Wilt u enkel de achterkant opleuken en gaat het daarom meer om het esthetische effect? Ook dan zult u ongetwijfeld bij ons slagen. Verdere Apple accessoires in ons assortiment zijn onder andere:

  • Diverse headsets die u via Bluetooth aan uw mobiel kunt aansluiten. Handig als u onderweg vaak moet bellen of als u tijdens een wandelingetje liever niet uw mobiele telefoon in uw handen houdt,
  • Bent u uw oplader kwijtgeraakt of merkt u dat het opladen erg lang duurt? Kies dan de oplader uit tussen de Apple accessoires die bij uw model past. Maar het kan ook zo zijn dat het aan de accu ligt. Natuurlijk zult u ook de accu kunnen bestellen.
  • En de prachtige stylus pennen zijn elegante pennen waar u het touchscreen mee kunt bedienen. Handig tijdens het typen en het heeft als bijkomstig voordeel dat u geen vetvlekken op het display achterlaat!

Blijf op de hoogte door u te abonneren op de nieuwsbrief

Voor al uw Apple accessoires bent u bij ons GSMpunt aan het juiste webadres. Mocht u toch nog enige vragen hebben, bijvoorbeeld over de compatibiliteit van een bepaalt product, dan kunt u met ons contact opnemen. We hebben de juiste kennis in huis om u snel van advies te voorzien. Klim daarom in de pen en stuur uw vragen per mail naar de klantenservice. Ook telefonisch kunt u ons bereiken!