Bij pretmetled.nl kunt u erg voordelig de meest prachtige led inbouwspots vinden die er op dit moment op de markt zijn. U kunt denken aan geschakelde ledlampen, aan losse lampjes met en zonder houders en lampjes die u in de houder, dus na het ophangen, kunt verstellen. Het dimmen van licht is haast een aparte wetenschap. Voor het dimmen van gloei- en spaarlampen bestaan er al vele decennia dimmers. Maar voor de led verlichting is dit product nog niet zo lang op de markt. We raden het u altijd aan om een dimmer van een goed merk te bestellen dat aansluit op deze led inbouwspots. Het gaat hierbij uiteraard om het lampje dat in het spotje zit. Mocht u hier advies over willen hebben zoals aansluit- of koopadvies, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Onze klantenservice kunt u op diverse manieren bereiken als u een vraag hebt over onze led inbouwspots, over onze werkwijze of omdat u graag een zakelijke bestelling zou willen maken. Kijk eens op onze contactpagina want daar vindt u ons e-mailadres en ons telefoonnummer. Het is tevens mogelijk om ons tijdens kantooruren via de chat aan te spreken. En ten slotte kunt u ons zelfs via WhatsApp een bericht sturen. Handig als er met spoed een reactie moet komen op uw prangende vraag. Afijn, hoe moet u nu eigenlijk led inbouwspots bestellen in een webwinkel zoals de onze? Dat gaan we u uiteraard haarfijn uitleggen in de volgende alinea.

Naast led inbouwspots verkopen we allerlei led verlichting

Het is eerst belangrijk dat u een beeld krijgt van het aanbod. Maak daarom een weloverwogen keuze tussen de diverse led inbouwspots die u in assortiment kunt vinden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Verklein dan het aanbod door uw voorkeuren aan te geven. Zoek bijvoorbeeld op kleur of op et maximumbedrag dat u aan deze led inbouwspots zou willen uitgeven.

  • Hebt u een keuze kunnen maken? Maak dan eventueel een profiel aan. Handig voor toekomstige bestellingen en om een verlanglijstje bij te houden. Maar het is zeker geen noodzakelijke voorwaarde. Als u hier geen behoefte aan hebt dan kunt u ook direct uw adres- en contactgegevens invullen,
  • Vervolgens betaalt u door gebruik te maken van een online betaalservice. U kunt denken aan PayPal, iDEAL of creditcard,
  • Dan is het bestellen afgerond en ontvangt u een bevestiging in uw inbox. Uiteraard laten we het u weten als het pakketje uw kant op komt.

U hoeft niet lang te wachten op uw bestelling want we leveren vrijwel alle afgebeelde producten uit voorraad. Bent u tevreden of toch niet zo? U krijgt van ons geen 14 dagen maar 30 dagen retourrecht. En u hoeft helemaal niets te betalen voor de levering van uw goederen. Deze verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Kijk naast deze led inbouwspots ook eens bij onze bouwlampen, led lampen en armaturen!

Hebt u moeite met het inbouwen? Neem dan even contact met ons op

Wilt u graag op de hoogte blijven van ons continu uitbreidende en veranderende assortiment? Ga dan de site bookmarken zodat u regelmatig een kijkje kunt nemen.  Hopelijk bent u erg tevreden over de producten die u hier hebt besteld. Mocht u de tijd vinden om even een review achter te laten en/of om ons te belonen met een rating, dan zouden we dat zeer waarderen. Op dit moment hebben we namelijk een gemiddelde van een 9,5 en daar zijn we vanzelfsprekend erg trots op. Toch kan het altijd beter en daarom luisteren we graag naar uw feedback.