Drukwerkdeal.nl biedt verschillende soorten modellen voor pennen bedrukken. Bedrukte pennen zijn het ideale relatiegeschenk en een leuke aanvulling op de kantoorvoorraad. Zeker als het kwalitatieve modellen zijn die ook nog lekker schrijven. Tenslotte hebben ze ook nog een functie en dit moet natuurlijk wel werken. Daarom zijn bedrukte pennen perfect om uit te delen op beurzen en evenementen. Dit maakt het aan te raden promotiemateriaal die je eigenlijk niet kan overslaan. Zeker gezien de kwaliteit die Drukwerkdeal.nl levert, te beginnen met de soorten in het assortiment. Je hebt maar liefst keus uit zes soorten modellen voor pennen bedrukken die ieder weer verkrijgbaar zijn in verschillende typen. Het is ook mogelijk een variërend assortiment aan te schaffen, maar dit geef je wel met verschillende bestellingen door. Als je wilt bestel je ook meerdere kleuren, zodat je een gevarieerde collectie hebt aan bedrukte pennen. Wat je ook op de pen wilt drukken, dankzij de veelzijdige druktechniek is ieder logo, elke tekst of afbeelding duidelijk weer te geven op de pen. Natuurlijk is er weinig ruimte op de pen, maar wat je erop laat zetten kan wel duidelijk worden afgedrukt dankzij de PMS-druktechniek of de full color techniek. Als je de huisstijl laat afdrukken, dan is de PMS-techniek het beste voor pennen bedrukken.

Bedrukte pennen met een boodschap

Hoe klein het oppervlak voor pennen bedrukken ook is, Drukwerkdeal.nl zorgt ervoor dat iedere pen zo goed mogelijk is voorzien van jouw logo of boodschap. Op deze manier is de pen herkenbaar voor de gebruiker en worden jouw diensten zo goed mogelijk onder de aandacht gebracht met bedrukte pennen. Dit begint al met de vorm van de pen en de vorm bepaal je door het kiezen van de soort pen. Bedrukte pennen zijn in de volgende soorten verkrijgbaar:

  • Promotie: geschikt voor beurzen en/of evenementen.
  • Basic: eenvoudige maar stijlvolle pennen voor alle gelegenheden.
  • Soft grip: met een ergonomische handgreep.
  • Luxe: vallen extra op door de luxe uitstraling.
  • ECO: schrijven voor een beter milieu.
  • Touch: te gebruiken voor smartphones en tablet.

De basic en promotie uitvoeringen zijn beiden algemene modellen die voor algemeen gebruik en promotie gebruikt kunnen worden. Met de modellen soft grip en eco geef je nog een extra boodschap door. Staat jouw organisatie of bedrijf in het teken van duurzaamheid en het milieu, dan is de eco-pen erg toepasselijk. De soft grip is geschikt als je aandacht geeft aan bijvoorbeeld comfort op de werkvloer of in huis. Kies het model die jij wilt gebruiken voor pennen bedrukken en stel je eigen bedrukte pennen verder samen.

Een kleine collectie of een bulk

Heb je gewoon een kleine hoeveelheid nodig om de kantoorvoorraad aan te vullen of een grote voorraad bedrukte pennen om uit te delen? In beide gevallen kan je pennen bedrukken door Drukwerkdeal.nl. De hoeveelheid geef je aan nadat je alles hebt ingesteld voor het pennen bedrukken. Je kan vanaf 25 stuks een bestelling doorgeven tot maximaal zelfs 5000 stuks. Na het selecteren van de bedrukking ben je helemaal klaar met het samenstellen van je pen. Mocht je geen tijd hebben in het zelf samenstellen dan heeft Drukwerkdeal.nl een aantal aanbevolen modellen weergegeven en ingesteld. Je hoeft niets meer te selecteren op het aantal stuks na. Vervolgens voeg je de bestanden toe waar het ontwerp op staat dat afgedrukt gaat worden. Via de tab ‘Aanleveren’ kom je erachter hoe je de bestanden voor pennen bedrukken hoort aan te leveren bij Drukwerkdeal.nl. Lees de informatiesheet door die erin toegevoegd is. Tevens staan hier de kenmerken per pen in beschreven zodat je weet wat de afmetingen zijn. Op deze manier kan je inschatten of jouw ontwerp geschikt is voor de bedrukte pennen.