Wat hebben wij een goede service gehad bij shirtprint.nl (shirtprint.nl). We hadden last minute een aantal shirts nodig voor een vrijgezellenfeest. Binnen drie dagen hadden we alle shirts in huis, waardoor we alsnog als aanhang van de bruid door de straten konden. We hebben een fantastisch feestje gehouden en nu is het enkel nog wachten tot de bruid stralend ja zal zeggen tegen haar bruidegom. Ze weet echter niet dat we nog een verrassing voor hun hebben. Het T-shirt bedrukken beviel zo goed dat we ook nog een ronde T-shirt bedrukken hebben laten uitvoeren, maar dan met Mr. en Mrs. erop. Die krijgen ze voor ze het feest verlaten, op die manier kunnen ze tijdens hun huwelijksreis op Bermuda ook nog even laten zien dat ze net getrouwd zijn. Want we hebben het T-shirt bedrukken niet alleen op de voorkant gedaan maar ook op de achterkant, waar “just married” staat. Zo weet straks ook half Bermuda dat ze net getrouwd zijn. Het is niet alleen grappig, het is voor hun ook leuk omdat ze zich constant beseffen dat ze net getrouwd zijn. Het staat immers op hun shirts.

Een T-shirt bedrukken

Het T-shirt bedrukken beviel uitstekend. Het is ook een manier om te laten zien dat je niet bang bent om op te vallen. Want hoewel je tegenwoordig shirts met de meest gekke prints kunt kopen, is er niets zo goed als een T-shirt met een eigen tekst of foto. Dit zorgt voor een uniek shirt wat niemand anders – of slechts een select gezelschap – heeft. Een T-shirt bedrukken is dan ook een ware aanrader. Wil je een;

  • Statement maken
  • Uniek T-shirt
  • Een leuk cadeau

Dan is een T-shirt bedrukken een heel goede keuze. De prijzen die gehanteerd worden bij shirtprint.nl zijn ook nog eens derhalve goed dat wij al twee keer besteld hebben. Met drie maanden gaat mijn broer trouwen. Raad eens wat hij aan krijgt bij zijn vrijgezellenfeest? Een T-shirt met een eigen bedachte print. Nu nog even debatteren met de andere feestplanner wat die tekst zal worden. Gelukkig is een bestelling binnen drie dagen thuis, dus we hebben nog even om te overleggen.

Wat zijn de voordelen van een uniek T-shirt?

Hoewel er uiteraard veel meer mogelijkheden zijn dan slechts een T-shirt bedrukken (denk aan polo’s, sweaters en zelfs mokken en tegels) is een shirt of een trui met eigen tekst natuurlijk iets geweldigs. Iets super leuks om cadeau te geven aan iemand, of zoals wij gedaan hebben tijdens het vrijgezellenfeest. Het is tijdens een vrijgezellenfeest belangrijk dat de bruid of bruidegom opvalt, maar het is ook prettig als de rest van het gezelschap in ieder geval gezien wordt als aanhang van de bruid(egom). Een T-shirt met een eigen print kan ook nog eens een gespreksopener zijn, het zal nog ongewoon zijn als je vragen krijgt waar je dat shirt gekocht hebt. Mensen houden van gekke dingen, maar vergeten vaak dat ze zelf ook gekke dingen kunnen doen. Daarbij moet je ook nog eens een perfecte tekst hebben om op een T-shirt te zetten. Een goede tekst bedenken is nog lang niet zo eenvoudig als dat je zou denken. Het is net als iets dromen, bepalen dat je het moet onthouden en het straal vergeten zijn de volgende morgen. Als je een leuke tekst verzint die je mogelijk op een T-shirt laat zetten, dan is het zaak om deze meteen op te schrijven. Mocht je een T-shirt willen laten bedrukken, en je weet een goede tekst? Wel dan weet je waar je deze kunt bestellen: shirtprint.